R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saka burcunda Satürn ile birleşen Ay, duygusal açıdan pek rahat olmasak bile, teknik konularda daha başarılı olabileceğimizi anlatıyor. Yeni düşünceler, buluşlar açısından hevesli olabiliriz. Sosyal alanda, grupları, insanları bir araya getiren konuları da önemsemeliyiz. Öğle saatlerinde belirli projeleri tamamlamak ya da ilerletmek mümkün. Bugün duygusal beraberlikler ve aşk hayatı açısından pek kolay olmayabilir. Yalnız kalmaya ya da duygularımızı, hassasiyetlerimizi kapatmaya daha eğilimliyiz. Yine de günün geç saatlerinde yeteneklerimizi, farklı bakış açımızı kullanabileceğimiz, zekamıza güvenebileceğimiz işler içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir. 

BOĞA: İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız.Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumalısınız.

İKİZLER: Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz. 

YENGEÇ: Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermelisiniz.

ASLAN: Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakın. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

TERAZİ: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz. 

AKREP: Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili iletişim halinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var. 

OĞLAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olun.

KOVA: Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

BALIK: Sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. İç dünyanızla ilgilenebilirsiniz.