R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Balık burcunda yaşanan ilk dördün daha fazla anlayış, merhamet ve fedakârlık üzerinde duracağımızı anlatıyor. Balık’taki Ay, bizi etkilere açık kılmakta. Şartlar çok oynak ve esnek olacağı için, kararsızlıklar ya da bizi ikileme sokan bazı durumlar olabilir. Aldatıcı durumlara dikkat edelim. Kendimizi kurban durumunda bulabiliriz. Günün ilk yarısında görüşmelerde, gerçekçi ve sorumlu davranmak gerekebilir. Düşüncelerimizi toparlayabiliriz.

KOÇ: Gün ortasına kadar daha hareketli olabilirsiniz. Ancak işle ilgili konuları içine alan ek görevler öne çıkıyor. Biraz planlı hareket etmeli gün ortasına kadar işlerinizi sonlandırmalısınız. Daha sonra iç dünyanıza yönelik etkiler sizi bocalamaya itebilir. Huzurunuzu kaçıran geçmişle ilgili temalar yeniden gündemde olacaktır. Biraz kendi korkularınızdan sıyrılmaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün iş hayatı ile ilgili görevler ya da değişiklikler sizi disiplinli olmaya itebilir. Özellikle gün ortasına kadar tamamlanması gerekli işleri öne almalısınız. Daha sonra işle bağlantılı ortak çalışmalara yönelmeniz gerekecek. Beklediğiniz parasal destekler öne çıkabilir. Başkaları adına yapılabilecek fedakârlıklar karşısında daha fazla çaba göstermelisiniz.

İKİZLER: Sabah saatlerinde yabancılarla ilgili temalar yoğun bir şekilde devam edebilir. Hayata bakışınızı etkileyen ilişkiler size çok yeni fikirler katabilir. İlham alacağınız etkinlikler, özellikle eğitim çalışmalarınızda yeni başlangıçlar öne çıkacak. Gün ortasına kadar yeni haberlerin getirdiği pozitif sonuçlar sizi motive edecektir. Sonrasında iş hayatına öncelik vermek, yeni program dahilinde ilerlemek daha yararlı olabilir.

YENGEÇ: Özellikle sabahın ilk saatlerinde üzerinizde stres yaratan duygusal bağlar ve ortaklıklar sürmekte. Ancak gün ortasına kadar sabırlı olmalı ve planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Uzaklarla ilgili temalar hayatınıza renk katacak şekilde gelişebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizi yeniden organize etmeniz ve tutarlı adımlar atmanız gerekebilir. Farklı kişiler ve yeni haberler eğitim hayatınıza olumlu katkıda bulunabilir.

Haberin Devamı

ASLAN: Günün erken saatlerinde ortaklaşa konular sizi birtakım değişikliklere götürebilir. Sizin kontrolünüz dışında ortaya çıkan sonuçları tekrar ele alabilir, muhasebe yapabilirsiniz. Gün ortasından sonra şartlar ortak para konularını içine alacak şekilde gelişecek. Finansal anlaşmalarda artık daha temkinli olmanız gereken bir sürece ilerlemeniz gerekebilir. Kısa vadede borç alacak konularınızda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün öğleden önce yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Zira gün ortasından sonra ortaklıkların getirdiği temalar ağırlık kazanacak. Başkalarının önerileri ya da eğer evliyseniz, evliliğinizle ilgili gelişmeler üzerinde düşünebilirsiniz. Daha yapıcı ve paylaşımcı ilişkiler kurmanız söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni ortaklıkların öne çıkacağı şanslar sizi harekete geçirebilir.

TERAZİ: Özellikle sabah saatlerinde keyif veren, değişik hobiler size oldukça huzurlu zamanlar yaşatabilir Kendinizi duygusal açıdan özgür hissettiğiniz bu dönemlerde yaratıcılığınız ile dikkat çekebilirsiniz. Ancak gün ortasından sonra günlük işler adına çok şey yapmanız gerekebilir. Tamamlanması zorunlu işler sizi daha disiplinli olmaya itebilir. Size hizmet eden kişilerden destek görebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Sabah saatlerinde kendi iç dünyanız ve özel hayatınız daha öncelikli konular arasında yer alabilir. Bu alanlarda yaşadığınız keyif verici gelişmelerle moral toplayabilirsiniz. Fazladan aldığınız sorumluluklar artık geri planda kalabilir. Gün ortasından sonra kendinizle barışık olmak, dışadönük koşulların içine yer almak isteyebilirsiniz. Hayattan olumlu yanları sizi daha yaratıcı kılabilir.

YAY: Birkaç gündür yakın çevrenizle ilgili yaşadığınız gelişmeler sabah saatlerinde de devam edebilir. Kardeşleriniz ile yine sıklıkla bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda pozitif haberler planlarınızda olumlu değişikliklere de yol açabilir. Gün ortasından sonra ise planlarınız tamamen değişecek. Elinizdeki kaynaklar konusunda önemli getirileri olan kararlar daha çok ön plana çıkabilir.

OĞLAK: Gelir gider dengenizi sarsan konuları günün ikinci yarısında geride bırakıyorsunuz. İş hayatı ve parasal konular gün ortasından sonra yerini yakın çevre ile ilişkilere bırakacak. Kardeşlerle ilgili konularda bazı fedakârlıklar sizi akışta kalmaya ve aksiyon almaya itebilir. Zihinsel açıdan kendinizi toparlamak ve eğitim planlarınızı yenilemek ihtiyacı doğabilir.

KOVA: Günün ilk yarısında tüm gözler üzerinizde olabilir. Yaptıklarınız ve girişimlerinizle takdir toplayabilir, dikkatleri çekebilirsiniz. Yeniliklere adapte olabilme yeteneğiniz size çok şey kazandırabilir. Gün ortasından sonra daha ciddi planlar üzerinde duracaksınız. Zira para kaynaklarınızı korumak, yeni kazanç yolları aramak önem kazanacak. Yaratıcı yanlar ya da yetenekler üzerinden gelebilecek kaynaklar olabilir.

BALIK: Gün ortasına kadar kendinizi toplamanız gereken bir süreçtesiniz. Çok fazla kısıtlandığınızı hissettiğiniz son günlerde biraz daha fazla düşünme şansı bulmuş olmanız size bu toparlanmada yardımcı olabilir. Bazı dersler ve kabullenmelerin kazandıracağı çok fazla şey var. Tüm enerjinizle burcunuza geçecek Ay’ı karşılamalı, kişisel konularınıza göz atmalısınız. Birtakım belirsizliklere rağmen kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz.