R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Işıkların uyumu ve Jüpiter’in destekleyici açısı olumlu değerlendirmelere ve başarıya işaret ediyor. Başkalarından öğrenebileceğimiz çok şey var. Akademik alanda, uluslararası işlerde ve kendimizi geliştirebileceğimiz pek çok konuda olumlu tecrübeler edinebiliriz. Özellikle gruplar ve sosyal hayatı ilgilendiren konularda ilerlemeler kolay. Fikirlerimizi açıklamakta zorlanmayacağız. Duygusal alanda daha bağımsız, kimi zaman kopuk olduğumuz durumlar söz konusu olabilir. Aşkta mesafeler ya da bizi bir ölçüde huzursuz eden koşullar içinde olabiliriz. Arkadaşlıklar güzel olsa da, duygusal alanda pek rahat edemeyebiliriz.
Günün geç saatlerinde bu daha belirgin hale gelebilir. Olaylara yumuşak yaklaşmaya bakalım.

Haberin Devamı

KOÇ:İş temponuz ilerleyen günlerde azalabilir. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerde eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. İnsanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir. 

BOĞA:Kendinizi öğrenmeye açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyecektir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla planlar oluşabilir. 

İKİZLER:Yeni ufuklara açılmak için planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmenizde fayda var.

YENGEÇ:Sizi krize sokabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişiminizin yüksek olduğu zamanlar içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı olayları çok rahat çözebileceksiniz. Beklentilerinizi yüksek tutun. 

ASLAN:Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çalışma hayatınızı iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmeniz iyi gelecektir. 

BAŞAK:İş hayatınızda yoğunluk meydana gelebilir. Sorumluluk almanız gerekicektir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla planlayacağınız işler kolay akacaktır. Rahat Olmanızda fayda var. Akışta kalın.

Haberin Devamı

TERAZİ:Yeteneklerinizi, keyif aldığınız işlere yönlendirmelisiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin kuvvetli olduğu günlerdesiniz. Sevdiklerinizle programlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalar yapmalısınız.

AKREP:Ailevi mevzulara önem vermenizde fayda var. Hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişle alakalı konular gündeminize etkileyebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden yorumlar duyabilirsiniz. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

YAY:Hareketli bir gündeminiz oluşabilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlardasınız. Bazı konularda karar vermeniz gerekebilir. Yeni şeylere temel atmalısınız. İşlerinizde düzenleme gerektiren durumlar doğabilir. 

OĞLAK:Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde çok daha iletişimi yüksek zamanlar var. Beklentide olduğunuz konularda gelişmeler yaşanabilir. Sosyal olaylarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. 

Haberin Devamı

KOVA:Hayatınızda başlangıçlar yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun gündesiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz.

BALIK:Bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız mevzular yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Gün içinde kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.