R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, Saka burcunda ilerlemekte... Farklı ve alışılmamış konulara eğilimliyiz. Ay bu burçta yalnız kalmakta zorlanmasa da, arkadaşlıklar ve sosyal konular için de güzel fırsatlar yaratılabilir. Gelecek yönünde düşünmek ve hayal etmek açısından uygun koşullar var. Venüs-Neptün açısı özellikle sanatsal konulara ve ruhsal arayışlara bir vurgu getiriyor. Motive olmakta kararsızlık çekebiliriz. Daha fazla özgüvene ve netliğe ihtiyacımız var. Enerjimizi sadece kendimiz için değil başkalarının yararına da kullanabilmeliyiz. Psikolojik açıdan kriz çıkaran  ya da kendimizi güvensiz hissettiğimiz durumlarda başkalarının görüşlerinden ilham almaya bakalım.

Haberin Devamı

KOÇ

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

BOĞA

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz işlerde hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Akışta kalın.

İKİZLER

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası işler gündeminizi meşgul edebilir. Kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

Endişeli olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Para durumlarınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenmeye girebilirsiniz. İlişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

ASLAN

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı durumlara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Çalışmalarınızı ihmal etmemeye özen gösterin.

Haberin Devamı

BAŞAK

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır.

TERAZİ

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha idrak edebilirsiniz.

AKREP

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait durumlar tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Sosyal işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY

Hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar bulunuyor.

OĞLAK

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

KOVA

Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerde değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

BALIK

Sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. İç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.