R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Beklenmedik ya da gündemimizi aniden değiştiren olaylar yüzünden daha farklı ve yenilikçi davranmak durumundayız. Yeni bir fikri hayata geçirmek için kararlı bir çaba gösterebiliriz. Yeniayın enerjisi devam ederken, daha çok şey yapmak ve eldeki işlere odaklanmak durumundayız. Çalışmalarımıza yönelik konulara, organizasyonel alanlara odaklanmak faydalı olacak. Maddi açıdan sonuç getirecek imkanlara, toprakla, gayrimenkulle ilgili işlere de yönelebiliriz. Ancak ani gelişmeleri ve bazı aksamaları da göz önüne almak gerekebilir. Günün geç saatlerinde yeni imkanlar doğmakta.

Haberin Devamı

KOÇ

Gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız çalışmalarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

BOĞA

Önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İlişkileriniz öne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

İKİZLER

Gizli kalmış koşullar sizin dengenizi bozabilir. İçinize kapanmanıza neden olabilir. Kendinizi hapsolmuş hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için çok acele etmemeye çalışın. Yeniden harekete geçmek için kendinize zaman tanıyın.

YENGEÇ

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Yeni planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade etmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. İşte alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

ASLAN

İş hayatınızda başkalarıyla daha fazla katılım içinde olabilirsiniz. Daha aktif davranabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak isteyebilirsiniz. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Akşam için keyifli bir program yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir.

TERAZİ

Endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi krize sokabilir. İdeolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar meydana gelecektir. Parasal konularda fikir almak isteyebilirsiniz.

AKREP

İkili ilişkilerinizdeki karşıtlıklarla ilgilenebilirsiniz. Dengede kalmak zor olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde paylaşım içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri de organizasyona katmak isteyebilirsiniz. Akışta kalın.

YAY

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ortak paydada buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli davranmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Akışta kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

OĞLAK

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkanlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz.

KOVA

Ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara çalıştığınız insanları dahil etmek ve paylaşım içinde olmak iyi olabilir. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz.

BALIK

Gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmalar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Duyduğunuz dedikodulara değer vermemenizde fayda var. Yeniden harekete geçebilirsiniz.