R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Değişik fırsatlar ve şansımızı gündeme getiren koşullar bulabiliriz. Büyümekte olan Ay, hevesli ve girişken bir atmosfer getirmekte. Sanatsal uğraşlar açısından verimli koşullar var. Güneş-Jüpiter uyumu sayesinde yeni ve yabancı kişilerle görüşmeler önümüze ilginç fırsatlar sunmakta. Sezgilerimizden yararlanabiliriz. Hareket ve diyaloglar vurgulanabilir. Medyaya ait konularda olumlu sonuçlar verebilir. İlginç fikirler ve sürprizlerle karşılaşabiliriz.

KOÇ

Bugün keyfinizi kaçıran olaylar ve belirsizlikler yüzünden kendi kabuğunuza çekilmek, herkesten uzak kalmak isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar meydana gelebilir. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmaya çalışın. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Bugün planlarınızla ilgili teknik kısımları halledebilirsiniz. İşlerinizde daha özenli olmalısınız. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili grup toplantılarına katılabilirsiniz. Sorumluluğunuzdaki işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra rutin işlerinizi toparlamak için daha uygun olabilir.

İKİZLER

Bugün iş hayatınızdaki olaylarda daha girişken davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle ön plana çıkabilirsiniz. Hedefleriniz için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz. Sanatsal konular ilginizi çekebilir. Öğleden sonra zamanınızı kendinize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

YENGEÇ

Gün boyunca yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar çıkabilir. Kardeşlerinizden beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonra sanatsal uğraşlarla kafanızı dağıtabilirsiniz.

ASLAN

Bugün teknik konular sizi zorlayabilir. İşlerinizi toparlamakta ve elinizdeki işlere konsantre olmakta güçlük yaşayabilirsiniz. Ortak çalışma konularınızda stresler oluşabilir. Çalışmalarınızı sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Borç alacak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal olarak harekete geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

İşlerinizde yanlış iletişimden kaynaklanan sıkıntıların çıkabileceği bir gündesiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Duygusal konuları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Sonuçlandırmak istediğiniz işlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

TERAZİ

Çalışma hayatınızda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler sizi zorlayabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal bağlar oluşturacağınız işlerden uzak durmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle görüşmeler sıkıntı çıkarabilir. Öğleden sonra işler biraz daha sakinleyecektir.

AKREP

Bugün yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli olabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY

Bugün ailevi konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Sabah saatlerinde evdeki teknik işler sıkıntı çıkarabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışmanız gerekebilir. Bazı konuları sağlamlaştırmak için fırsatınız olabilir. Maddi konularda ani değişiklikler olabilir. Sorumluluk almanızı gerektirecek olaylar gelişebilir.

OĞLAK

Bugün kardeşlerinizle ilgili konular sizi biraz sıkıntıya sokabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde çalıştığınız konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetler gündeme gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar olabilir.

KOVA

Bugün sıklıkla parasal konular gündeme gelebilir. Ön göremediğiniz harcamalar çıkabilir. Alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha faza çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış nedeniyle başkalarından yardım alabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

BALIK

Bugün hassas olduğunuz konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Planladığınız işlerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar olabilir. Öğleden sonra işlerinizde beklemeler yaşanabilir.