R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Akrep burcuna ilerleyen Ay’ın Satürn ile olan sert açısı, bazı hoşnutsuzluklara ve engellere işaret edebilir. Olaylara iyimser bakmak pek kolay olmayabilir. Kimi zaman güvensizlikler nedeni ile kendi kendimizi de engelliyor olabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde evde ve güvenlik konularında daha sakin kalmaya özen göstermeliyiz.
Venüs de Akrep burcuna ilerliyor. Bu dönemde aşk hayatımız ve beklentilerimiz çok daha tutkulu bir hal alabilir. Yeni bir beraberlik teması öne çıkarken, sınırlarımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Duygusal açıdan iniş çıkışlı olabilir. Gereksiz harcamalara da kolayca gidebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenmeye girebilirsiniz. 

BOĞA: İlişkilerde güven ve denge ihtiyacı oluşabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Daha toleranslı davranmanız gerekebilir. Otorite figürlerine karşı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat!

İKİZLER: Çalışma hayatınızda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili yaptığınız programlarda iyimser bir beklenti içinde olabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Beklentileriniz artabilir.

YENGEÇ: Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. Spekülatif konulara karşı dikkatli olmalısınız. İyimser hissedebilirsiniz. İlişkilerinize yükleyeceğiniz beklentiler, gerginliğe yol açabilir. İsrafa kaçabilirsiniz. Abartılı şeylere dikkat!

ASLAN: Eviniz için yapacağınız harcamalar hakkında düşünebilirsiniz. Babanızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ailevi konular gündeme gelebilir. İç sesinize güvenerek üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız konulara çekilebilirsiniz. Yüksek ve iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde beklentileriniz artabilir. Güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Maddi konularınız üzerinde düşüneceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Yeni haberler gününüzü etkileyebilir.

TERAZİ: Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. İlişkinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İyimser beklentiler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

AKREP: Yeni başlangıçlar yapmak için cesaretli hissedebilirsiniz. Önem verdiğiniz konulara karşı daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde güven ve istikrar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar içindesiniz.

Haberin Devamı

YAY: Kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmadığını düşüneceğiniz zamanlar var. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Akışta kalın.

OĞLAK: Gelecek beklentileriniz gündeme gelebilir. Maddi kararlar alabilirsiniz. Otorite figürleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda desteği alacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili fazla beklentiye girmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

KOVA: İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Üstelerinizle ilgili olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Atacağınız adımlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Annenizi ihmal etmemeye çalışmalısınız. İlişkilerinizde güven ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Fazla beklentiye girmeyin. Akışta kalın.

BALIK: Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. İnandığınız konular hakkında daha fazla paylaşım yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentileriniz fazla iyimser olabilir. Babanızla ilgili olumlu gelişmeler var.