R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Henüz yeniay gerçekleşmedi ve böyle zamanlarda daha kasvetli bir durum içinde hissedebiliriz. Bugünlerde kapanan ve bitmekte olan enerjiler var. Sonlanmaya doğru ilerleyen durumlarla karşılaşabiliriz. Ruhsal açıdan temizlenmek ve arınmak çok önemli. Bir şeyleri sona erdirmek bizi zorlasa da, güçlükleri aşacağız. Aynı zamanda beklenmedik durumlar, özellikle maddi konularda daha huzursuzluk verici olabilir. Bu yorucu koşullara rağmen, Venüs ve Jüpiter’in uyumu, başkalarından destek bulmayı ve anlayışı kolaylaştırıyor. Özellikle öğle saatlerinde daha fazla anlayış ve kabullenme içeren koşullar var. Kendimize dönmek ve duygularımızı anlamak için daha fazla tefekkür geliştirebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ:İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle diyaloglarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı mevzularda dikkat etmelisiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız.

BOĞA:Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkilenebilirsiniz. İlişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yönelebilirsiniz.

İKİZLER:Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Maddi düzenlemeye gidebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde rahatlayacaktır. Riske girmeden önce düşünmelisiniz.

YENGEÇ:Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmalısınız. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşlayabilirsiniz. 

ASLAN:Sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmaya girmemeye özen gösterin. İlişkiler gergin olabilir. Akışta kalmalısınız. Parasal meseleleri organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. 

BAŞAK:İşlerinizde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Çocuklarınızla zaman geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ:Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sık ışmalar yaşanabilir.

AKREP:İletişimi yoğun bir gündesiniz. Çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para mevzuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmalısınız. 

YAY:Maddi gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmemelisiniz. Akışta kalın.

OĞLAK:Hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait durumları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Riske girmeye yatkınsınız. 

Haberin Devamı

KOVA:Kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşama keyifli programlar yapabilirsiniz. 

BALIK:Sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alabilirsiniz. Riske girebilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam sevdiğinizle zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.