Cadde Robert De Niro, Türkiye'ye geliyor

Robert De Niro, Türkiye'ye geliyor

21.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

İstanbul’u çok merak ettiğini söyleyen Robert De Niro, ilk fırsatta Türkiye’ye gelerek, Şef Nobu Matsuhisa’ya özel Sake Seremonisi'nde bulunacağının müjdesini vermişti. Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi markanın ortakları, aktör Robert De Niro, şef Nobu Matsuhisa ve yapımcı Meir Teper Türkiye’ye geliyor.

Robert De Niro, Türkiyeye geliyor

Hollywood'un en deneyimli yüzlerinden Robert De Niro, geçtiğimiz günlerde Martin Scorsese'nin yeni film projesi 'Killers of The Flower Moon'un setinde talihsiz bir kaza geçirdi. Dünyaca ünlü aktör, çekimler sırasında bacağından yaralandı. 77 yaşındaki oyuncunun kuadriseps kaslarında zedelenme olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Kuadriseps kasları: Uyluğun ön kısmında yer alan dört başlı bir kastır. Kuadriseps kasları tendonları ile kemiklere yapışır. Bu kaslar kasıldığında ilgili tendonları ile kemikleri kendilerine çekerek hareket ettirir. Asıl görevi diz eklemini düz hale getirmektir.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Robert De Niro'nun yaralanmasını sonrasında konuşan menajeri, "Üç hafta daha çekim yapılması planlanmadığı için bu durum prodüksiyonu engelleyici olmayacak" dedi.

OSAGA CİNAYETLERİ VE FBI'IN DOĞUŞUNU ANLATACAK

David Grann'in romanından uyarlanarak filmleştirilen Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. Filmde De Niro'nun yanı sıra Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal gibi isimler de rol alıyor.

Robert De Niro, Türkiyeye geliyor

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE BARAN SÜZER AĞIRLAYACAK

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu’nun ortakları aktör Robert De Niro, şef Nobu Matsuhisa ve yapımcı Meir Teper, Türkiye’ye geliyor. Bu üç ünlü ismi Nobu’nun Türkiye ortağı Baran Süzer ağırlayacak.

Robert De Niro, Türkiyeye geliyor

BELGESELİ DE ÇEKİLECEK 

Londra’dan özel uçakla İstanbul’a gelecek olan Robert De Niro’ya, Nobu restoranlarının belgeselini de çeken bir çekim ekibi eşlik edecek. 1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle dünya çapında bir marka yaratan Robert De Niro, Nobu İstanbul’da ‘Sake Seremonisi’ne katılacak. Konuklar Nobu’nun içinde bulunduğu The Ritz- Carlton Hotel’de konaklayacak. Robert De Niro, seremoni sonrasında 27 Haziran’da İstanbul’dan ayrılacak.

"İSTANBUL'U MERAK EDİYORUM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl ABD’ye giden Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Robert De Niro’u New York’taki evinde ziyaret etmişti. Süzer, ziyareti sırasında oyuncu ile Nobu Istanbul açılışı ve sonrasında yapılacak yeni projeler hakkında konuşmuştu. Buluşmada Türkiye’yi çok sevdiğini ve Nobu Istanbul’u çok merak ettiğini söyleyen Robert De Niro, ilk fırsatta Türkiye’ye gelerek Nobu’ya özel “Sake Seremonisi”nde bulunacağının müjdesini vermişti.

Robert De Niro, Türkiyeye geliyor