Cadde Sadakatsiz 57. son bölüm full izle! Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Sadakatsiz 57. son bölüm full izle! Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

21.04.2022 - 01:55 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisi son bölümü ile çarşamba akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. Asya ile Volkan'a engel olmaya çalışan Derin, son öğrendiği karşısında artık dur durak bilmez. Asya ile oğlu Ali'nin hayatından şüphe eden Volkan'ı ise kötü bir sürpriz bekler. Sadakatsiz 58. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Sadakatsiz 57. son bölüm full izle Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı

Kanal D ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunulan Sadakatsiz dizisi, 57. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Asya, intikam planını adım adım işlerken Derin de artık kontrol edilemez hale gelir. Volkan, akşam yemeğinde buluşacağı Asya ve Ali'nin hayatından şüphe etmeye başlar. İşte, Sadakatsiz son bölüm...

Haberin Devamı

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE

Volkan'ın Asya'yla öpüştüğünü öğrenen Derin, Volkan'a makasla saldırıyor. Volkan her şeye rağmen Asya'yı bırakmamaya niyetlidir. Ancak son anda Gönül tarafından öğrenilen Derin ile Volkan'ın yeni aldıkları evin Ali üzerine olduğu bilgisi bir şekilde Derin'e de ulaşır. Gelişme üzerine gözü dönen Derin, Asya ile Ali'nin yanına gider. Volkan ise akşam yemeğine geldiği eski eşi ve oğlu Ali'yi bulamaz. Hemen üzerine Asya'nın telefonunu ve telefonda da henüz gönderilmemiş mesajı görür. Volkan korku içindedir.

Asya ile Ali'ye ne oldu?