Cadde Şafak Sezer'e bir eleştiri daha!

Şafak Sezer'e bir eleştiri daha!

14.12.2013 - 21:00 | Son Güncellenme:

Taksim'de başlayan ve kısa sürede birçok ile yayılan Gezi Parkı olaylarına katıldığı iddia edilen Şafak Sezer, Başbakan'ın İstanbul'daki iftar yemeğine katılıp, kendisinden özür dilemişti. Bu özrü "önce setinde dövdüğün işçinden özür dile' diyerek farklı bir açıdan yorumlayan Flash TV spikeri Mustafa Yenigün, bu kez de Şafak Sezer'in hapis cezası almasını değerlendirdi.

Şafak Sezere bir eleştiri daha

Milliyet.com.tr-Oyuncu Şafak Sezer, "Alemin Kralı" isimli dizinin setinde kameranını dövüp kulağını patlatmasıyla başlayan dava son buldu. Ünlü oyuncu 13 ay hapis cezasına çarptırılırken, bu karar daha sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına dönüştürüldü.

Haberin Devamı

Bu haber Flash TV'nin başarılı spikeri Mustafa Yenigün'ün diline düştü. Gezi Parkı olaylarından sonra bir iftar yemeğinde Başbakan Erdoğan'ın dizlerine çöküp özür dileyen oyuncu Şafak Sezer'i sert dille eleştiren Mustafa Yenigün, Sezer'in hapis cezası almasından sonra alaycı bir değerlendirmede bulundu.

Yenigün, Şafak Sezer'in hapis cezası almasını şöyle değerlendirdi:

"Ufak bir hatırlatma yapma gereği hissettim. Aylar öncesine götüreceğim sizi belki hatırlarsınız. Güldürücü Şafak Sezer, Başbakan Erdoğan'dan Gezi eylemlerine katıldığı için özür dileyip elini öptüğünde, önce dövdüğün set çalışanından özür dile demiştim. İşte o çalışanla, kameraman Kemal Arslan'la, Şafak Sezer arasındaki dayak davası son buldu. Sezer, 13 ay hapis cezası aldı. İşte bu haber nedendir bilmiyorum yüreğimi parçaladı. Haberi ilk duyduğum an yan taraftaki fotoğraflarda ağlayanlar kadar durdurulamaz gözyaşlarına boğuldum. Şimdi o gözyaşlarını silip haberi aktardım sizlere. Gerçi hüküm ertelendi ama büyük geçmiş olsun Şafak Sezer. Ha bu arada fotoğraflarda ağlayanlar kim mi diyorsunuz? Kuzey Kore lideri Kim Jong İl öldüğünde, günlerce yalandan ağlayan Koreliler... "

Haberin Devamı

ŞAFAK SEZER'E HAPİS ŞOKU

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, oynadığı dizi setinde kameraman Kemal Arslan’a yumruk atmak suçundan 13 ay hapis cezası aldı. Şafak Sezer 21 Mart 2012’de başrolünde oynadığı ‘Alemin Kralı’ adlı dizinin çekiminde kameraman Kemal Arslan’a saldırıp darp etmişti..

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre oyuncu Şafak Sezer 21 Mart 2012’de başrolünde oynadığı ‘Alemin Kralı’ adlı dizinin çekildiği Bağcılar’daki Tem Stüdyoları’na geldi. Gürültü yaptığı gerekçesiyle kamera asistanına “sessiz ol lan” şeklinde bağırdıktan sonra bir yardımcı oyuncuya da kızıp onu sert bir şekilde uyardı. Etrafındakilere de bağıran Şafak Sezer kameraman Kemal Arslan’a “Burada kimse konuşmayacak demedim mi a.. koyayım” diyerek saldırdı. Kameraman Arslan’a yumruk ve tokat atmaya başlayan Sezer’i set çalışanları durdurdu. Olay yatıştıktan sonra ikinci kez gelip kameraman Arslan’a saldıran Sezer, tokat attığı kameramanın sağ kulak zarını patlattı.

Haberin Devamı

Bakırköy Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden, aldığı darplar sonucu kulak zarının patladığına dair rapor alan kameraman Kemal Arslan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hazırlanan iddianamede oyuncu Şafak Sezer hakkında kasten yaralama ve hakaret suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Bakırköy 27'nci Asliye Ceza Mahkemesi yapılan yargılama sonucunda Şafak Sezer'i 13 ay hapis cezasına çarptırdı. Bu karar daha sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına dönüştürüldü.

MUSTAFA YENİGÜN ŞAFAK SEZER'İ DAHA ÖNCE BÖYLE ELEŞTİRMİŞTİ: