Cadde Sarai Sierra cinayeti beyaz perdede

Sarai Sierra cinayeti beyaz perdede

15.02.2014 - 23:55 | Son Güncellenme:

Kamuoyunu uzun bir süre meşgul eden ve daha sonra Haliç surlarında öldürüldüğü ortaya çıkan Amerikalı turist Sarai Sierra cinayeti beyaz perdeye konu oluyor.

Sarai Sierra cinayeti beyaz perdede

Yönetmenliğini Mehmet Bükülmez’in üstlendiği filmin başrolünde Maral Büyüksaraç, Ensar Ender, Silvia Santini ve Erkan Can yer alıyor. 'Gecenin Tenhasında' ismiyle beyaz perdeye taşınacak olan filmde bir İtalyan turistin Beyoğlu’nda cinayete uğraması ve Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki yasa dışı olaylar konu ediliyor. Büyüksaraç’ın iddialı sahneleriyle şimdiden büyük ses getiren film, İtalya film festivaline hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İtalyan görüntü yönetmeni Marc Harwey ile çalışan Mehmet Bükülmez, ses getireceğini düşündüğü filmin çekimlerini İstanbul’da tamamladı. 4 aya yakın çekimlerine devam edilen filme Sarai ailesi de destek veriyor. Film setini ünlü yönetmen Çağan Irmak da ziyaret ederken, filmde yer alan iddialı sevişme sahnelerinin çekimi 2 gün sürdü. Filmin yapımına Türkiye'yi ayağa kaldıran Sarai Sierra cinayetinin ilham olduğu, hikayenin de Sierra gibi Beyoğlu'nda bir apart hotelde kaldığı ve cinayete kurban gidişi ele alınıyor.