Cadde Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

01.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Seda Bakan Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenmiş, Ağustos 2019’da kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz hafta güzel haberi sosyal medyada duyuran oyuncu, "İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" dedi.

Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

Seda Bakan, 24 Mart'ta bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını açıkladı: Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.

Haberin Devamı

ÜNLÜLERDEN TEBRİK YAĞDI
Hadise, yakın arkadaşının 50 binden fazla beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık verdi. İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden ve Cemre Kemer gibi birçok ünlü isim de Bakan'a tebrik mesajları yazdı.

Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

"AİLEMİ BİRAZ DAHA GENİŞLETMEK İSTEDİM"
İkinci çocuğuna dört aylık hamile olan Seda Bakan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sempatik oyuncu, gazetecilerin röportaj ricasını kırmayarak, ayaküstü kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Bakan, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Ekranlara bir süre daha ara vereceğini belirten 36 yaşındaki oyuncu, "Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Ama kızım dünyaya gelince, artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım" dedi.

Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

Haberin Devamı

"HER KOŞULDA YOĞURT MAYALARIM"
TV'de son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Seda Bakan, yoğun temposunda kızı Leyla'ya vakit ayırmayı ihmal etmiyor. 2.5 yaşındaki Leyla'nın üzerine titreyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti.

Seda Bakan: İkinci çocuk sürpriz olmadı

Tatilde ve setteyken bile önceliği kızına veren Bakan, "Leyloş'a her koşulda yoğurt mayalarım. Alarm kurup saatinde de alırım. Bebeklerimiz için en faydalısı" mesajıyla hayranlarının takdirini toplamıştı.