Cadde Sedece yurtdışında kullandım

Sedece yurtdışında kullandım

28.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sosyeteye kokain satan 8 kişilik şebekeden uyuşturucu satın alıp kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan müzisyen Ozan Doğulu’nun polise “Yurtdışında uyuşturucu kullandım. Ama Türkiye’de kullanmadım” dediği öğrenildi

Sedece yurtdışında kullandım

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aylık bir çalışmanın ardından Etiler, Arnavutköy ve Bebek’te sosyeteye uyuşturucu satan bir şebekenin izine ulaştı. 23 Şubat gecesi Etiler’de bir alışveriş merkezinin önünde Kamil S.A.’nın Uğur B.’den uyuşturucu aldığı görüldü. Şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda 46 adet mini poşet içinde 31 gram kokain, 6 bin TL, ve 300 ABD Doları ele geçirildi. Şebekenin üyesi olduğu tespit edilen Selim B., Beytül B., Hasan K., Sertip K., Ramazan F., Mehmet E., de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kamil S.A. Hasan?K. Ramazan F, Mehmet E. ve Uğur B. tutuklandı.

4 kullanıcı emniyetten serbest
Şebekeyle irtibata geçip kokain satın aldığı belirtilen ünlü isimler de tek tek gözaltına alınıp bilgisine başvuruldu. Kullanıcılardan Ozan Doğulu “Yurtdışında uyuşturucu kullandım. Ama Türkiye’de kullanmadım” dedi. 4 kullanıcı ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakıldı.
Öğleden sonra eski manken Ayşe S.E. ifade verdi. Kullanıcı olduğu tespit edilen işadamı Mehmet Dereli’nin de ifadesinin önümüzdeki günlerde alınacağı bildirildi.