Cadde Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! 'O günlere gittim, setteki o anı hatırladım'

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! 'O günlere gittim, setteki o anı hatırladım'

03.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Gülşen ile Edis birlikte seslendirdikleri 'Sor' şarkısında o meşhur sahneye gönderme yapmalarıyla ilgili konuştu.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti O günlere gittim, setteki o anı hatırladım

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşulan İlknur Soydaş, iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Soydaş, geçtiğimiz senelerde "Karabiberim'le var olmadım. Birçok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli 'Karabiberim' ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın, 'Karabiberim' klibinde oynadığı rahatsız değilim ama bir gerçek var, bir çok projede yer aldım" diyerek rahatsızlığını dile getirmişti.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti O günlere gittim, setteki o anı hatırladım

"SERDAR'LA DENK GELDİĞİMİZ YERDE SARILIYORUZ"

Önceki kış Nişantaşı'nda objektiflere takılan ünlü isim, Ortaç’ın unutulmaz 'Karabiberim' şarkısının klibinin çok beğenilmesi ve hala günümüzde dinlenmesiyle alakalı şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok güzel bir projeydi. Serdar'la arayıp konuşmuyorum, ama denk geldiğimiz yerlerde sarılıyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Aramızda hiç bir dargınlık yok.

"SETLERE DÖNMEYİ ARZULUYORUM"

10 yıldır ekrandan uzak olan İlknur Soydaş, önceki gün Nişantaşı'na iş görüşmesine geldi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Soydaş, yeni menajerlik şirketiyle anlaştığını söyleyerek; "İnşallah yakın zamanda özlediğim setlere dönmeyi arzuluyorum. Yeni bir heyecan yaşıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti O günlere gittim, setteki o anı hatırladım

1994 yılında Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısında Ortaç'ın Soydaş'ın karnından zeytin yediği sahneye, Gülşen ile Edis birlikte seslendirdikleri 'Sor' şarkısının klibinde gönderme yapmıştı.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti O günlere gittim, setteki o anı hatırladım

"BEN KARABİBERDİM, GÜLŞEN SARI BİBER OLMUŞ"

Soydaş, o anların sorulması üzerine şöyle konuştu:

Çok beğendim. Ben karabiberdim, Gülşen de sarı biber olmuş. Çok yakıştırdım. Güzel olmuş. O klibi görünce eski günler aklıma geldi. O günlere gittim, setteki o anı hatırladım.