Cadde Seren Serengil: Ben taklit etmem, taklit edilirim!

Seren Serengil: Ben taklit etmem, taklit edilirim!

14.02.2022 - 14:02 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde sahnede giydiği iddialı elbisesi hakkında "Gülşen'i taklit ettiği" şeklindeki yorumlara, "Ben taklit etmem, taklit edilirim" karşılığını verdi.

Seren Serengil: Ben taklit etmem, taklit edilirim

Bir güzellik merkezinin kokteyline katılan Seren Serengil, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, sahnede giydiği iddialı kıyafet için "Gülşen'i taklit ediyor" iddiaları üzerine, "Ben kimseyi taklit etmem, taklit edilirim. Ben aileden öyle büyütüldüm" cevabını verdi. Sahnelere yeniden dönmesiyle ilgili ise "Yeni gelmedim, geri geldim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"GÜZELLİK MASRAFLARI ARTTI"
Kokteylde şarkıcı Ferman Toprak da dikkat çeken açıklamalar yaptı: Bayanların masrafları çok ağır. Elektrik, su, doğalgaz gibi güzellik masrafları da arttı. "Metroseksüel misiniz?" sorusuna Toprak, "Artık erkekler de eşine, çocuklarına güzel görünmek için bakım yaptırıyor normal olarak” yanıtını verdi.

Seren Serengil: Ben taklit etmem, taklit edilirim


"KISMETİM BAĞLANMIŞ"
Kokteyle katılan Esra Balamir'e, 14 Şubat Sevgiler Günü ile ilgili düşünceleri soruldu. Balamir, “Sevgililer Günü'nü kutlamayalı yıllar oldu. Benim kısmetim bağlanmış, çok seçiciyim ben” şeklinde konuştu.