Cadde Sertab Erener'den Enka'da akustik performans!

Sertab Erener'den Enka'da akustik performans!

07.07.2017 - 14:27 | Son Güncellenme:

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, 6 Temmuz akşamı popüler müziğin her döneme imzasını bırakan ismi Sertab Erener ile Emre Kula ikilisini ağırladı. Dinleyicileri 25 yıllık bir müzik yolculuğuna çıkaran akustik performansı, Açıkhava Sahnesi’ni dolduran yaklaşık bin 100 kişi izledi.

Sertab Erenerden Enkada akustik performans

Eşref Denizhan Açıkhava Sahnesi’ne konuk olan Sertab Erener, yetenekli gitarist Emre Kula ve Gültekin Kaçar ile birlikte sahne aldı. Sanat hayatında 25 yılı geride bırakan Sertab Erener konserde, sesiyle bütünleşen en sevilen şarkılarını ve yeni eserlerini akustik bir yorumla sahneye taşıdı. Erener konserde Lal, Yalnızlık Senfonisi, Mecbursun, Aslolan Aşktır, İncelikler Yüzünden, Yolun Başında, Bu Böyle, Hani Kimi Zaman, Zor Kadın gibi sevilen klasiklerini yorumlarken, yeni albümünden İnsanım Nihayetinde, Kime Diyorum ve Olsun adlı şarkılarını söyledi.

Haberin Devamı

Dinleyiciler arasında yer alan sanatçılar Can Bonomo ile Fatma Turgut’u da sahneye davet eden Erener, Aldırma şarkısını ise sanatçı dostlarıyla birlikte seslendirdi. Erener’in akustik performansını, Açıkhava’yı dolduran yaklaşık bin 100 seyirci dakikalarca ayakta alkışladı.

Haftaya Kibariye ve Bora Öztoprak ile Emre Kınay İkilisi
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 10 Temmuz haftasında, birbirinden keyifli iki performansa daha ev sahipliği yapacak. 11 Temmuz Salı akşamı Kibariye, 12 Temmuz Çarşamba akşamı ise Bora Öztoprak ve Emre Kınay ikilisi Açıkhava sahnesine konuk olacak

Program kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler saat 21.15’te başlayacak.
ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.


29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik bilet fiyatları:
Tiyatrolar:
Tam: 40 TL Öğrenci: 20 TL

Konserler:
Tam: 70-55 TL Öğrenci: 40 TL

Sinemalar: 10 TL

Fazıl Say:
Tam: 100-80-60 TL Öğrenci: 40 TL