Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Aşk-ı Memnu’ tekrarları, bir kere daha Kanal D’de yayınlandı. Geçtiğimiz perşembe final yaptı. Twitter dünyasında bir numara oldu. Ev ahalisi “Var mı böyle dizi? Bu kadar yıl geçti hâlâ bir numara olabiliyor” dedi. Televizyonu, yayınlandığı saat diliminde açık olan her altı kişiden biri, bu finali izledi. Kanal D bir daha yayınlasın, o bölüm yine sosyal medyamızda bir numara olur.

10 YIL SONRA REKOR KIRDI

YARIŞMA, İKİ ÜLKEDE AYNI KANALDA YAYINLANIYOR!

‘Masterchef’ yarışmasından bahsediyorum. Malum bizde ‘Masterchef Türkiye’, TV8 kanalında yayınlanıyor. İtalya’da bu yıl 4 Eylül’den itibaren hangi kanalda yayınlanmaya başladı? TV8... Peki bu hangi TV8? Sky İtalia bünyesinde yer alan eğlence kanalı... Tesadüfün bu kadarı!

Haberin Devamı

10 YIL SONRA REKOR KIRDI

‘200 BÖLÜM OLDU ÖĞRETEMEDİM’

‘Yemekteyiz’ programının dertli sunucusu Onur Büyüktopçu, yarışmacıların 1 ya da 2 gibi puan vermesinden çok şikayetçi... “Programda 200 bölüm oldu, yarışmacılara puan verdirtmeyi öğretemedim” dedi.

10 YIL SONRA REKOR KIRDI

GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM

‘Düğün Dernek’ filminde, Çetin’in (Murat Cemcir) geçmişi parlak değil, alkolik. Babasının onu reddetmesi ağrına gider. “Bir daha ağzına .... sürmez” diye bir sahne. İçkiyi övmüyor, ağzına sürmeyeceğini söylemek istiyor. Buna bile izin yok!

10 YIL SONRA REKOR KIRDI