Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘AŞK-I MEMNU’ BİTMEZ
Kanal D, ‘Aşk-ı Memnu’ nun tekrarını yeniden yayınlıyor. Geçtiğimiz perşembe gününe baktım. Hani listede sonlara doğru yer alır diye düşünüyordum. İlk 30 arasında... Yayınlandığı zaman içinde açık olan 100 televizyondan 7’si bu diziyi izliyor.

Trump’ın astroloji haritasına şaşırdık mı?
Habertürk’te, güneş tutulmasının astrolojik açıdan hayatımıza etkileri konuşuldu. Konuk, astrolog Dinçer Güner’di. Sunucu Mehmet Akif Ersoy, programın sonunda, “Ne olacak Trump’ın hali?” diye sordu. Doğum tarihinde hareketle üstat Güner bir harita bilgisi verdi; “Bu aralar verdiği sözlerden vazgeçebilir. Kendi konuşmalarını yalanlayabilir” dedi.
Merkür’ün durumu ne olursa olsun, Trump’ın hali değişmiyor. Yılın her ayı her günü, bir dediği bir dediğini tutmayabiliyor. Bizim heyetle yaptığı G-20 zirvesindeki toplantıda söyledikleri gibi mesela!

Haberin Devamı

Levent Kırca yapardı
Ev ahalisi, ‘Güldür Güldür Show’da TSM Korosu’nu görünce, “Bunun kralını Levent Kırca yapardı” dedi. Eh bazı şeyler unutulmaz, ne kadar
‘hatırlatılmak’ istenmese de!

‘Mutabık mıyız?’
TRT’nin yarışmalarında “Mutabık mıyız?” cümlesi neredeyse kural oldu. Tarih yarışması ‘3’te 3’te Engin Altan Düzyatan yarışmacıya ‘Mutabık mıyız?’ diyordu. Baktım ‘3te 3 Bir
Zamanlar’da Emre Altuğ da “Mutabık mıyız?” diyor. “Emin misiniz?” olabilir mesela. Sanki ay sonu muhasebe cari hesap kontrolu yapılıyor!
Bu arada geçmiş zaman sorularını ev ahalisi, “Ne güzel günlerdi!” diye cevaplıyor. Yaşlanmak böyle bir şey işte...