Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’teki bir diyalog dikkatimi çekti. Derin, (Leyla Lydia Tuğutlu) babası Tekin Mirkelamoğlu’na (Burak Tandoğan) “Kendimi arafta hissediyorum” dedi.
Bu ne olgunluk!

‘BABACIM BEN ARAFTAYIM’

Noel yemeği!

‘No: 309’da Lale’nin doğacak çocuğuna bakıcı aranıyor. Adayların hiçbiri tatmin edici değil. Songül Hanım, “Ben bakarım torunuma” diyor. Sorun çözülüyor. “Eveet bu işleri hallettiğimize göre gidelim giyinelim. Ayol, akşam noel yemeğine davet edildik” diyor Songül. Pek bir manidar!

‘BABACIM BEN ARAFTAYIM’


Krem ve terör

Erol Köse, TVEM kanalında gençlik iksiri kreminin pazarlamasını yapıyor program arasında. Köse: “Yılbaşına kötü girdik. Ama bizim moralli olmamız, kendimize bakmamız, teröre karşı dimdik durmamız lazım. Onun için de kendimize bakacağız ve yenilmeyeceğiz sosyal hayatımıza devam edeceğiz cildimizin çatlamaması için .... yağı süreceğiz.”

Kentsel dönüşüm

Show TV Ana Haber’de bir ‘kentsel dönüşüm’ haberi vardı. Fikirtepe ‘dönüştü’. Böyle de muhteşem adlar bulunur. Okulun önü çamur, caddeler çamur deryası... “Aslında Fikirtepe’de kentsel dönüşüm başlamadan önce yol sorunsuzdu. Ağır tonajlı iş makinalarının sık sık geçmesiyle yolda derin çukurlar oluştu. O çukurlar iddiaya göre kapatılmadı.” Haberin kendisi kentsel dönüşümü özetledi.

KARE DONUNCA

Haberin Devamı

‘BABACIM BEN ARAFTAYIM’
OKUL BUZLANDI

Cem Yılmaz’ın üniversite gezmelerinden bir demet olarak hazırlanan şovu, TV8’de yayınlandı. Boğaziçi Üniversitesi’ne gitmiş altta yazdı. Özel üniversite reklama girer ayağına, “Okulumuza hoş geldiniz” diyen öğrencinin sorusunda önce altta yazılı olan okulun adı buzlandı. Özel üniversiteden geçilmiyor. Onlar artık ‘özel’ değil genel!