Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kurt Seyit ve Şura’nın ardından ‘Cesur ve Güzel’... Beklenen izlenme oranlarını elde edemedi ve final yaptı. ‘Çarpışma’ da sona yaklaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, acaba neden bu üç dizide beklediğini alamadı? Türkiye’nin ‘en star’ ismi değil mi?
Bakıyorsunuz, başrol arkadaşları yine çok ses getiren isimler: Tuba Büyüküstün ve Zeynep Farah Abdullah. Daha ne olsun? Kadrolar da öyle. ‘Çarpışma’da Elçin Sangu ile mesela, ne reklam yapıldı... ‘Nasıl bir çift olacaklar?’ diye ortalık yıkıldı.
Sangu’nun da hayranları çok, izleyeni bol. “Tamam” dediler bu iş, tamam.
Onur Saylak var ekipte, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz. Bu ikili mesela, ‘Diziyi alır götürür’ diye düşünüldü. Çok parladılar da, dergilere kapak oldular. ‘Muhteşem genç çift’ başlığıyla, genç kızların hayallerini süslediler. Merakla bekledik, izledik. Tatlıtuğ, varını yoğunu koydu.
Hatta ‘kendi şovunu’ yaptı diyebilirim. Sangu ‘Kiralık Aşk’tan sonra ‘Kendimi farklı rolde ispat edeceğim’ diyerek, bizleri merak ettirdi. Beklenen olmadı bir türlü, ‘inandırıcı’ gelmedi. ‘Çarpışma’daki kazadan sonra sağa sola savrulanları senaryo bir türlü toparlayamadı. ‘İş iyi, vatandaş anlamadı’ diyemiyoruz yapım için... Total izlenme oranı, yüzde 2.76’larda. AB’de 3.65’leri gördü. Yani bir ‘büyük proje’ daha Tatlıtuğ için hüsran olacak. Bu üç diziden sonra oyuncu oturup belki özeleştirisini yapar.

HÂLÂ SÜLEYMAN DEMİREL TAKLİDİ
‘Güldür Güldür’ün bir skecinde, son bölüm ‘Siyasetçilerin taklidini yapsana’ esprisi vardı. 90’larda geçen bir aşk üzerine... Michael Jackson, Sürahi Hanım taklidi var. Eh bir de siyasilerle ilgili taklit geçiyor. Malum Süleyman Demirel. Düşündüm, şu 2000’li yılların skeci yapılırsa bir gün, acaba kimin taklidi yapılacak?
15 yıldır bir ‘siyasetçi’ skeci gördük mü? Otomotiğe bağlanmış gibi Demirel, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan!