Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah kuşaklarının ‘her an her şeyi yapabilir’ adamı Dr. Feridun Kunak, bornozu giydi, küvete girdi. Kaplıcalara gidemeyen, orası burası ağrıyan vatandaşlar için meşakkatli bir hizmette bulundu. Kanal 7’deki programında ‘Ekranlarda ilk kez evde kaplıca’ altyazısıyla bir şov sundu. Bornozunu çıkarıp şeffaf bir küvetin içine girdi doktorumuz. Ona yandaki şişme havuzda bir ‘erkek vatandaş’ eşlik etti.

İTALYA’DAN TIRLA GELDİ

Dr. Feridun Bey hikayesini anlattı küvetin: “İtalya’da bir fuarda gördüm. Bir tırcıyla anlaştım. Adama yalvar yakar aldım bunu fuardan. Ta Türkiye’ye kadar getirdim. Tamamen kendi paramla aldım. Kanaldan almadım.”
Peki neydi bu kadar çilenin nedeni? Küvet fuar için özel yapılmış.
Piyasada şeffaf küvet bulmak imkansızmış. Ve biz izleyiciler Feridun Bey’in su içindeki hareketlerini görebilelim diye getirmiş. Karısı bile görmemiş.

EY DİĞER KANALIN DOKTORLARI!
Doktorumuz haklı. Ekranda bilgi vereceksin ama şovunu da yapacaksın. Bu işi biliyor. Onun için ‘şaklaban’ filan diyecek olan çıkarsa unutmasın, maalesef televizyon hem öğretir, hem eğlendirir!
Kunak, rakiplerine de seslendi: “Hadi bakalım başka kanallar. Hadi bakalım başka kanalların doktorları yapsınlar görelim!”
Bu arada altta ‘Su Gelir Güldür Güldür’ türküsü çalıyordu.

Haberin Devamı

‘YEŞiL ELMA’DA ZOR BİR SORU

‘Yeşil Elma’ ekranın en uzun soluklu yemek programıdır. Sümer Dilmaç ve Duygu Meltem Yalçınkaya konuk oldu.
Yalçınkaya’yı ekranların ‘emlak kraliçesi’ olarak biliriz. Hem Samanyolu; hem Show TV seyircisine ev satma yeteneğine sahiptir.
Bir otelde Arap-Türk zirvesi olmuş. Buraya Duygu Hanım, Okan Karaca ve Tuğba Özay beraber katılmışlar. “Bütün Araplar, bizim standa geldi. Şeyhler falan vardı” dedi Meltem Hanım.
Sümer Dilmaç için bulunmaz fırsat doğdu, “Program yapmanıza gerek yok, Araplar sizi görünce gelmişlerdir zaten” dedi. Meltem Hanım, “Tuğba da biliyorsunuz çok başarılı, yeni şarkıları var” derken; Tilmaç davudi ses tonuyla, “Ay maşallah Araplar uzun boylu kadını nerede bulacak? Çölde yok öyle bir şey. Oktay Usta’nın böyle magazinler pek tarzı değil aman böreklere dönelim” demez mi!
Sümer Tilmaç’ı çağırıp bir de böyle pas verirseniz ‘Samanyolu kuralları’ yıkılır icabında!