Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Nursel Ergin, sunduğu ‘Evin Tadı’ programında, “Hani köylüler pazarda böyle çok güzel malzemeler satarlar ya... Teyzem oturmuş, kendi tavuğunu satıyor. Ben, ondan almayı tercih ederim” dedi ve sobada köy tavuğu tarifi verdi. Ev ahalisi, Manisalı olunca, köy tavuğu, soba ve yerde oturan köylü muhabbetine, “Nasıl da öykünüyor” diye karşı çıktı. Ayrıca, “Pazar dersin, geçersin. Yahu, şehirde kaç tane soba bulacaksın?” diye de laf ettiler.

‘Kaan bana, ‘Alış bu duruma’ dedi’

Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisine, “Eğer ayrılmıyorsak, alış bu duruma” dediğini söyledi. Yani, başka kadın olduğu ortaya çıktıktan sonra...
Bu sözleri, ‘Laf Bende Kalmasın’da duydum. Yeşim Salkım, “O senin Kaan, çok büyük dayaklık. Böyle adamların üzerinde tepinesim var” yorumunu yaptı. Evde oturmuş, dedikodu yapar gibi bir haldeydiler. Tangöze’nin kulağı epey çınladı.

Haberin Devamı

En iyi çocuk ekibi bu dizide

BU TARİF İÇİN EVE SOBA ALMAK LAZIM

‘Bizim Hikaye’nin çocuk oyuncuları gerçekten başarılı. Dizinin, altı önemli rolünde, küçükler var. Riskli bir durum ama işi aldılar, götürdüler. Proje tutuyorsa; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın yanı sıra Yağızcan Konyalı (Rahmet), Nejat Uygur (Hikmet), Zeynep Selimoğlu (Kiraz), Alp Akar (Fikret), Ömer Sevgi (İsmet) ve Serra Pirinç’in de (Müjde) payı var. İzlediğim yerli diziler arasında, en iyi genç
ve çocuk ekibi diyebilirim.

Üssü var ama kullanamaz!

CNN Türk’te ‘Türkiye’nin Gündemi’ programında İbrahim Uslu, ABD’nin Orta Doğu coğrafyasında tutunamadığını, müttefikinin kalmadığını söyledi. Olanlar da Suudi Arabistan ve Ürdün. Kalanlar da Uslu’ya göre ‘hikaye’. Peki Türkiye? Uslu, “Evet Türkiye’de üsleri var ama ilişkilerin seviyesi belli. O üssü, Türkiye’nin istemediği hiçbir amaçla kullanamaz” dedi. Gerçekten öyle mi?

KARE DONUNCA

BU TARİF İÇİN EVE SOBA ALMAK LAZIM

Filmbox kanalında, ‘Roman Gibi Aşk’ filminden bir sahne... Yahu bu sahnede ne oldu? Bu kadar ayıp şeyler mi yapıyorlar?