Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Türkiye, bu yıl 14-19 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Malum şu sıralar voleybol çok revaçta. Kadınların yanı sıra erkekler de gelecek yıllarda adından çok söz ettirecek gibi. Bunda TRT Spor Yıldız’ın büyük rolü var. Durum böyle olunca bu kıymetli şampiyonanın yayın hakları da ‘reyting’ açısından önem taşıyor. Duyduğum, Voleybol Federasyonu’na çok teklif geliyormuş. Yine kulağıma gelen federasyon, “Bizim önceliğimiz TRT” diyormuş.

Haberin Devamı

BEKLENEN DİZİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tam kadro ‘Leyla ile Mecnun’,
3 Eylül’de Exxen’de ekrana gelecek.
1 Eylül’de UEFA Ligi ve Şampiyonlar Ligi de başlıyor. Türk takımlarının maçları olduğu süre zarfında ilgi olabilir. Pahalı işler. Tam karşılığı alınır mı, bilemeyeceğim. Ama gördüğüm, yönetim ümitli... ‘Messi’nin yeni takımı Paris St. Germain ne yapar merakı’ çekici bir taraf olabilir.

BASKETBOL LİGİ’Nİ KİM ALIR?

Basketbol Süper Ligi’ni bu sene kim yayınlayacak? Benim duyduğum Saran Grubu yayın haklarını alıyor. Sordum, “Görüşüyoruz” dediler. Bana gelen bilgiler “Kesin oldu” diyor. Muhtemel yine TRT Spor ile dönüşümle yayınlanacak maçlar.

CEZALAR...

Muhalefet lideri tweet atıyor. Haber yapan ceza alıyor. Yangının vahametini anlatan bir cümle ceza alıyor. Cezalandırmayı seviyoruz!