Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası’nda Alexandra Trusova’yı izledik. ‘Beş adet dörtlü yapacak standartta’ dünyada şu an tek isim. Zafer Akyol, “Yevgeni Pluşenko bize yansıyan biraz fazla sinirli. Bir öğretmen değişikliğine gider mi Trusova? Şahsi görüşüm Alexei Mishin ne kadar güzel olur diye düşünüyorum” dedi. Ev ahalisi, “Zafer Bey canlı yayında hocayı değiştirdi” yorumunu yaptı.

TRT tekrarları nasıl yaptı?

TRT’nin Türkiye-Hollanda maçının hali nasıldı? Ev ahalisi; “Bir kere futbolcular pire gibi değil. Tekrar pozisyonları bizi rahatsız etmedi. Maç izlediğimizi fark ettik” dediler.

Haberin Devamı

Sol bir hükümet olmak

“Biz aslında bir yönü sol bir hükümet gibiyiz. Hem kapitalizmi işletirken diğer tarafta, ciddi anlamda yardım yapan bir devletiz” dedi İhsan Aktaş, Habertürk ‘Nedir Ne Değildir’de. Değişik bir sol parti yorumu oldu. Dikkate değerdi. Sol Parti ile TKP ne der onu bilemem tabii ki...

Yüzünde çizgi olmayan diziler!

Botoksu olmayan oyuncu yok. Şebnem Özinal bu sektörü yakından tanıyan bir isim. Ulusal Kanal’da bir haftanın magazin turunu yapıyor Ufuk Ağca ile. Konu buraya geldi. “Mimik kalmadı. Makyajdan, botokslardan kalmadı” dedi. “Ben çizgilerimden memnunum. Her birinin bir anlamı var” diye ekledi. Suratı olmayan yüzlerin dizisi...

Bu önemli bir söz

‘Akıncı’ için “Çakma” diyorlar ya da “Karikatürize tipler” eleştirisi... Aslında bu haliyle kendine göre bir ‘üslup’ yakalamış bir dizi. Çizgi roman tadı var diyelim. Acıyı getirenler İstanbul’a geliyor. Emin (Cansu Fırıncı) balkonda Boğaz’a bakıyor. Gökyüzünde bulutların arasında şimşekler çakıyor. Korku yani. “Özgürlük insanlar için tehlikelidir. Çünkü onunla ne yapacaklarını bilmezler. Korku karar vermeleri için yardımcı olur.” Bak büyük laf bu. Al bunu ülke ülke dolaştır. Çoğuna ‘cuk’ oturur!