Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bloomberg HT’de Doğa Rutkay’a konuk olan Cem Özer, “Belki sürekli değil ama kafamda yazın üç ya da dört hafta güneyde bir yerde, 13 bölüm starları ağırlayacağım, orkestrasıyla gala gibi talk show projem var” dedi. Özel TV kuşağının ondan sonra yetiştirdiği başka bir isim oldu mu?

Ne çok kelime varmış!

“Yunanlılarla üç bin ortak kelimemiz var” dedi Memet Özer FOX’taki yemek programında. Konuk aşçısı Yunandı. Tarih gerçeklerin kendisidir.

‘Bip’lemediler!

Tesadüf, Son Hedef TV’de ‘Banker Bilo’ya denk geldim, geçtiğimiz perşembe öğleden sonra. Görünce mutlaka bir bölümünü izlemeden geçemiyorum. “S....r et pe.......” diye bir ses duyduk. Yıllar olmuş bu lafı ekranda duymayalı. Duygulandık!

Haberin Devamı

‘Hikaye bu olsaydı’

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in son bölümünde Şahin’in, (Gürkan Uygun) Nesrin’e (Defne Kayalar) aşkını ilan ettiği o anın şarkısı ‘Ben Bir Garip Kuş İdim’. Gürkan Uygun ne söyledi ama... Bazı sahneler oynanır, bazı sahneler yaşanır, hissedersiniz. Ev ahalisi, “Hikaye bu ikili arasında olsaydı” dedi. O derece etkiliydi!

Durum bu!

‘Kara Yazı’ dan bir sahne...Yaren’in bir türlü ataması olmuyor. Para kazanması gerek. Halil; “Allah istemezse olmaz. Biz oturup şükredeceğiz. Ben sana her şeyi öğrettim, tevekkülü öğretemedim” diyor. Türkiye’nin özeti gibi bir cümleydi.

Esra Erol kavga edince!

Gelin adaylarından Ceyda’nın annesi Sümbül Hanım, kavgaların her zaman olabileceğini, bunu sorun etmemek gerektiğini anlatmak için örnekler verdi; “Babanla kavga ettik Ceyda, kavga ettik Efe, kavga ettik Simay doğdu.” Esra Erol da espriyi yaptı: “Biz de iki kere kavga ettik.”

Bir hafta sürmüş

D-Smart’ta film öncesi faydalı bilgiler veriliyor. Not almışım ‘Aşkı Yakala’ filmi (Man Up) Simon Pegg ve Lake Bell’in dans sahneleri bir haftada çekilmiş. His, öyle kolay yakalanmıyor.