Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Her daim futbol heyecanı küçük şehir maçlarında olur. İkinci ve üçüncü lig maçları vardır. Kendi seyircisi ve heyecanı mevcuttur. D Smart 77 bu dünyanın maçlarına yer veriyor. Şimdi her iki ligde heyecan dorukta. İkinci ve üçüncü liglerin bir üst liglere çıkacak takımlarının ikisi belli oldu. Diğerleri play-off karşılaşmaları ile belli olacak. İkinci Lig play-off finali, 28 Mayıs’ta D Smart’tan yayınlanacak. Aynı şekilde, Üçüncü Lig play-off karşılaşmaları sonucu finale kalan iki takımın maçı 22 ya da 23 Mayıs’ta yani iki tarihten birinde, oynanacak. Bu karşılaşma da D Smart’tan yayınlanacak. Adres D Smart kanal 77.

Haberin Devamı

Yayın hakkı kimde?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye’deki yayın hakları el değiştiriyor. Daha önce beIN SPORTS’taydı. İhaleyi kazanamadılar. Peki kim aldı? Duyumlarıma göre, Saran Grubu yayın haklarını aldı. İmza önümüzdeki hafta atılacak.

RÜZGAR EFİL EFİL ESMİYOR!

Emniyet Müdürü Kaya’ya (Bülent Durgunoğlu) tayin çıktığında öyle demişler, “Efil efil rüzgar eser rahat edeceğin bir yer” diye. Bozkırın ortasında plaka numarası 88 olan hayal şehirde işler hiç de öyle gitmiyor. ‘Bozkır’ dizisi, son dönemde yazdıkları ile senaryo cenahında fark yaratan Levent Cantek imzalı.

D SMART’TA ŞAMPİYONLUK MAÇLARI YAYINDA

Seyfi Amir (Yiğit Özşener) ve Nuri Pamir (Ekin Koç) “Bunlar bizim polisler.” Koç bu yorumu ile ‘level’ atladı diyelim. Özşener almış götürmüş. Nur Fettahoğlu ‘zengin, psikopat ve aslında sorunlar yumağı kadını’ etkili oynuyor. Merve Çağıran benim değer verdiğim oyunculardan biridir. ‘Sıkıntılı basıncı yüksek kadın rollerinin aranılan ismi’ diyelim. Altan Erkekli bildiğiniz gibi... Ziya (Kazım Sinan Demirer). “Bozkırın şivesi böyle olur!” dedirtti. Sivas Şarkışla doğumlu olunca... Ve Fikret karakteri. Abbas ile çarpık ilişkiler yumağında geçen bir ‘dostluk’ ve cinayetler. Bu zor rolü Rıza Akın üstlenmiş. Çocuk cinayetleri arkasında kadın ticareti arkasında egemen güçler, temalı bir gizemli hikaye. ‘Bozkır aşkları’ da mevcut bol çaylı sigaralı ve ‘argo’ soslu. Bu ülkeden iyi polisiye    çıkar mesajını veriyor.