Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Deniz Akkaya katıldığı programda kızı Ayşe’yle ilişkisini de anlattı.

Habertürk’te ‘Alt Üst Muhabbetler’e konuk olan Deniz Akkaya, kızıyla ilişkisi hakkında da konuştu. “Geçmişte çok şeyler oldu, şimdi büyüdüm, olgunlaştım ve çocuğum var. Çocuğum beni kandıramaz, zaten ben onu kötülüklerden koruyacağım” tavrını sergiledi... Kızı için “Beni kandırması mümkün değil” derken, geçmişine de gönderme yaptı Akkaya. Sonra bir de “Zaten artık Bodrum’a gitmiyorum daha elit aşıyorum” mesajını da ulaştırdı. Serdar Turgut’la girdikleri “Londra’da hangi lokantada yemek yenir, hangilerini tavsiye edersiniz?” muhabbetiyle bu durum belgelenmiş oldu.

YUNAN EKONOMİSİYLE KAFA BULAN DİZİ!
‘Avrupa Avrupa’ dizisinde Ferdi, Gülbahar’ın erkek kardeşinden bıkmış. Epey parasını almış Ferdi’nin. Şöyle bir yorum yaptı: “13 bin 700 euro’ya bugün Yunanistan’da savaş çıkar...” Ne diyelim, böyle espriler yapacak ekonomik bir güce eriştik diye övünelim mi? Yoksa kendi halimize bakmadığımız için hayıflanalım mı?

‘KÖTÜ YOL’DA YAN ROLLER ÇOK İYİ
Dizilerimizin klasik hali, başroller işi götürür, yan roller sırıtır. Kanal D’nin yeni dizisi ‘Kötü Yol’ da en azından ilk bölüm için bunun tersini söyleyebilirim. Diziyi izlettiren yan rollerdi. Senaryo, hazır iş yapacak konuyu almış, eli yüzü düzgün hale getirmiş. Ortaya izlenir bir dizi çıkmış.
İlker Aksum bildik halini sergiliyor. Şükran Ovalı, “Bakalım ileride diziye ağırlığını koyabilecek mi?” sorusunu akla getiriyor.

Bu arada müzikler sanki “Bol bol müzik yapın, dizinin altı dolsun” mantığıyla hazırlanmış. Bakın bunda müzisyenin hiçbir kusuru yok. Yönetmenlerin, dizilerin müziklerinde, ‘gereksiz’ ben bilirim hali takınmalarının bir sonucu. İzleyici her yanı müzik olmayan dizileri izlemez önyargısı yönetmenlerin bizlere kazandırdığı bir hediyedir!

BU NE CÜRET; PAKİSTAN’I YOK EDEN DİZİ!
ABC televizyonunda ekim ayında yayınlanacak bir dizi Pakistan’ı fena halde kızdırdı. Nasıl kızdırmasın? ‘Last Resort’ nükleer başlık taşıyan bir Amerikan denizaltınısının hikayesi. Bu denizaltının görevi Pakistan’ı yok etmek. Beyaz Saray böyle emrediyor. Ama bizim aslan denizaltı komutanı, buna karşı çıkıyor. Beyaz Saray’la papaz oluyor. Baş düşman bu denizaltı oluyor ve batırılması için emir geliyor. Emperyal güç olmak böyle bir şey. Kafadan Pakistan’ı silebilmeyi düşünüyor. Çünkü gerçeğinde de bunu yapabiliyor!

Haberin Devamı

REHBERiM

Haberin Devamı

BU FİLMLER BİR KEZ DAHA İZLENİR
Daha önce oynamış ama yine de izlenesi filmlerden iki örnek var bu akşam:
‘Gizli Gerçekler’de bir gazetede muhabir olan Rachel Armstrong, bir CIA ajanını ifşa eder ve kaynağını ortaya çıkarmayı reddettiği için hapse girer. Senaryo gayet zeki. İzleyeni içine çeken bir film. (TV8 / 21.00)

Robert De Niro ve Billy Crystal’dan harika bir komedi: ‘Anlatamadım mı?’ Kaçıranlar için iyi bir fırsat. (CNBC-E / 22.00)