Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Yaz’ın Öyküsü’nde ‘Mert’, odasına yerleşen kızının yanına geliyor.

Odanın anıları çok. Çekmecedenbir ‘walkman’ çıkıyor. Basıyor düğmeye çalışıyor.

Ne pilmiş be!

‘Sizi seviyoruz’
Ayça Hanım “Sizi çok seviyoruz” dedi Zuhal Topal’a. Geçen sene de Esra Erol’u çok seviyordu. “Profesyonel evlilik programı yarışmacısı” yeni bir meslek...
Tursil beyazı
‘Tatlı Küçük Yalancılar’da ‘Aslı’ karanlık bir odada yerde... Elbise Tursil beyazı. Yüzünde tek bir toz yok, makyaj yerinde. Bunun bir nedeni, yeni yetme genç kızların o elbiseyi beğenip, almalarını sağlamak diye düşündüm!
Meyve haberi yapan gazeteci
‘Şehrin Melekleri’nde televizyon muhabiri karakteri Ceylin (Ayça Aras); “Ben gazeteciliği çarşı pazar gezmek için seçmedim” diyor. Polis muhabiri olmak istiyor. Şansına cinayete şahit oluyor. Senarist kardeşim ekonomi muhabiri vardır, savaş muhabiri vardır. Senin için elmanın fiyatının, etin fiyatının hiç mi önemi yok?
Tavşan yerine buzlu viski!
Kanaltürk’te ‘Master Of Illusion’ hoş sihirbaz gösterilerine sahne oluyor. “Kese kağıdından tavşan çıkacak” dedi bir sihirbaz. ‘Tavşan yerine ..... şişesi’ çıkması bizi şaşırttı! Hem de buzluydu. Viski şişesi olmalı. Mahalle baskısı buna denir!
Bi öpüşmedik
‘Çarkıfelek’te Mehmet Ali Erbil’in konuklarından biri Buket Dereoğlu’ydu. ‘Tatlı Kaçık’larda karı kocayı oynamışlardı. “Altı yıl karı - kocayı oynadık bi öpüşmedik” dedi Mehmet Ali. O zamanlar püskevit de yoktu!