Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bazı karakterler dizilerde nasıl denir üstüne yapışır oyuncunun. Yan rollerde bu daha da belirgin. ‘Bodrum Masalı’nda onkoloji servis şefi doktorumuz kim? ‘Poyraz Karayel’de Songül’ü para karşılığı başka birinden çocuk sahibi yapan doktor Ferit Bey. Sonra Sadrettin adamı iyi etmişti. Yeni dizide böyle işlerle uğraşmıyor o, kanser hastası İpek’in durumunun ümitsiz olduğunu söylüyor Yıldız’a. Dizilerimizin doktor kontenjanından oyuncusu oluyor kendileri. Ha bir de ‘bildik rollerin’ oyuncuları, oluyor. Ya da “Yahu sen bu rolü iyi yapıyorsun yine oyna” diyorlar anlaşılan. ‘Acı Aşk’ın Ali’siydi Alperen Duymaz. ‘Bodrum Masalı’nda Ateş rolünde. Her iki rolde çocuk, babasının ilgisizliğinden şikayetçi. Biraz ezik yani. Genç kardeşimiz bakalım farklı rollerde bizlere kendini ispatlayacak mı?

Haberin Devamı

DOLAP KARIŞTIRMA PROGRAMI

Gizem Hatipoğlu kızımız ‘Ev Gezmesi’ yapıyor. Ev ahalisiyle izledik ve adını koyduk: ‘Dolap karıştırma programı.’ Murat Kurşun kardeşimizin evindeydi. Olağanüstü tertipli kendileri. Gizem kızımız, “O ne, bu ne?” diyerek bütün dolapları karıştırdı.
Murat kardeşimiz de ne yapsın albüm satacak, daha çok iş alacak diye katlandı.

ŞARKIYI YAŞAMAK!

‘Rising Star Türkiye’de Yılmaz Morgül: “Bugüne kadar seslendirdiğim bütün şarkılarımda karşı tarafta duyguyu hissettirebiliyorsam, 5.5 yaşındayken kaybettiğim babamın ardından büyük yıldız olacağına inandığım için, konservatuvar okurken kaybettiğim ablamın hırslarıyla bugünlere gelmiş bulunuyorum.” Sahnede üstünde söylenen şarkıların gizeminin ortaya çıkması ve özel itiraflardan biri olması açısından önemliydi bu sözler.

MOBESE NEYMİŞ?

Halk TV’de İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık eski Şube Müdürü Adil Serdar Saçan söyledi.
‘Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’ olarak biliriz MOBESE’nin açılımını.
Meğer FETÖ’nün içindeki bu sistemi kuran polislerin ve mühendislerin isimlerinin baş harfleriymiş. Murat, Osman, Basri, Erim, Süleyman, Erdoğan yani!