Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Ağır abili, ablalı, kaçmalı, kovalamalı, ateş etmeli, yanar dönerli ve de gönül çalmalı... Film meraklıları ekran başına!’ Kanal D’nin yaz sinema keyfi tanıtımı... ‘Ekranda sinema ne alemde?’ sorusunun da cevabı oluyor.

Yağlı güreşlerde emperyalist emeller!
NTV Spor kapanınca, yerine D Max geldi. Amerikan kanalı oluyorlar. ‘Ağaç Ev Ekibi’ , ‘Havuzun Kralları’, ‘Ateş ve Yemek’, ‘Yolda Ne Yiyoruz’, ‘Gizli Suları Keşfet’ diye devam ederken birden ‘Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ araya giriyor! Boks maçları da veriliyor bu kanalda. Olabilir. “Efendim NTV Spor zamanında bir anlaşma vardı, o devam ediyor” diye bir bilgi geldi. Böyle bir gerekçe olabilir mi? İşin özeti, Ata sporumuz bir Amerikan macera kanalında... Valla Koca Yusuf mezarında ters dönmüştür.

Haberin Devamı

Halk TV eski tadında değil
Kanal, iki ismin tekelinde oldu. Özlem Akarsu Çelik de gitmiş. Ev ahalisi sıklıkla bu kanalı izler. “Eskiden çok daha iyi isimler vardı. Açınca artık iki yüz görülüyor” diyor.

Halkla ilişkiler durumu mu?
İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, çok yakışıyorlar. Ayrılmışlardı. Boğaz manzaralı, tesadüf aynı mevkiiden fotoğraflar çekip, koymuşlar. Romantik bir filmin karesi gibi...
Halkla ilişkileri kim yaptı acaba?

‘Yandınız anacım!’
Seda Sayan, TV8 ‘Yemekteyiz’in yeni sunucusu...”Yandınız anacım, yandınız!” dedi tanıtım filminde. ‘Tansiyonun daha da aratacağı’ anlaşılıyor. Ev ahalisi, “Bu halinden bile rahatsız olmuştuk” diye işareti çaktı. Zuhal Topal ile önümüzdeki yıl, “Sen mi daha fazla bağırıyorsun, ben mi?’ formatına doğru gidilir.