Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kanalların kimi 19 saat, kimi 15 saat yayın yaptı. Türkiye televizyon tarihinin, belki de en uzun canlı ortak yayını da gerçekleşti. 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü ekrandaydı. Sunucular, kameramanlar, canlı yayın ekipleri, teknik alt yapı ekipleri, haber ajanslarının servisi ve canlı yayın konuklarıyla olağanüstü bir performans vardı.

‘Gazino’ için iki kanal kapışıyor

EN UZUN EKRAN GÜNÜ

‘Gazino’, yeni sezonun en çok konuşulacak dizilerinden biri olmaya aday. Gazino yıllarının hikayesi ekrana gelecek. Kulağıma gelen son gelişmeler şöyle, senaryo çalışmaları yeni bitti. Beren Saat oynayacak mı? “İlgisini çekti ve görüşüyor” deniliyor. Daha önce bu köşede yazmıştım Saat’in ‘Woman’ (Kadın) projesinde oynayacağını. Bu bilgi çok emin yerden gelmişti.

Haberin Devamı

Sektör, borsa gibi. Her an her şey değişebiliyor. Dizi borsasında en son durum, Saat’in ‘Gazino’ dizisinde oynayacağı yönünde. Bu durum projeye ilgiyi daha da arttırıyor. Star TV ve Kanal D, ‘Gazino’nun peşinde.

Anne kim olacak?

Med Yapım’ın yeni sezon için iddialı dizisi ‘Woman’dan (Kadın) yukarıda da söz ettim. Beren Saat’le adı geçti. Proje olmadı. Bu rolü Özge Özpirinçci oynayacak. Dizi borsası şimdilik öyle diyor. Aynı yapım şirketinin bir diğer merakla beklenen dizisi ‘Shameless’ın yerli uyarlaması ‘Utanmazlar’da, Frankie Gallagher rolünü oynayacak isim de hâlâ bulunamadı. Musa Uzunlar’ın adı geçmişti, olmadı. Erdal Özyağcılar’a teklif götürüldüğünü duydum. Yani aramalar hâlâ devam ediyor.

BÜYÜKÜSTÜN YOK

‘Tuba Büyüküstün’ün, Guy Ritchie’nin yöneteceği ‘Alaaddin’in Sihirli Lambası’ filminde rol alması için adı önerildi. ABD’de yayın yapan Huffington Post, ‘Başrol için güzel oyuncunun aday olduğunu yazdı’ diye haberler çıkmıştı. İşin aslı, Twitter hesaplarından okuyucuların, kendi prenses Yasemin adaylarını açıklamasıydı. Haber, sanki gazete bunu yazmış gibi duyuruldu. Prenses Yasemin rolünü kimin oynacağı geçtiğimiz cumartesi açıklanmış, Naomi Scott. Epey bir aday arasından seçildiği belirtiliyor. Twitter hesaplarında Büyüküstün adının geçmesi başarılı bir ‘PR çalışması’ olarak değerlendirilebilir. Belki bir gün böyle büyük bir projede kendisini görürüz.