Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

FİNAL YOLUNDA


‘Karagül’ dizisi final yapacak. Son bölümde “Finale doğru” diye yazmışlar. Dört yıldır devam ediyor. “Tamam” demişler. Devam eder miydi?

FİNAL YOLUNDA

Anne - kız modası
Yasemin Allen annesi Suna Yıldızoğlu’yla ‘46 Yok Olan’ dizisinde oynayacak. ‘Kırgın Çiçekler’ de Çağla Irmak’la annesi Hülya Gülşen dizide buluştular. Tesadüf mü?

FİNAL YOLUNDA

Engin Akyürek bir numara
2015 yılında en çok ihracatı yapılan iki dizide başrolde oynadı; ‘Kara Para Aşk’ ve ‘Fatma gül’ün Suçu Ne?’ ‘Star’ olarak adı geçen tüm isimler arasında “Yeni
dizisi tutar” diyebileceğim tek isim Engin Akyürek...

Kör gözün parmağı
NTV’de haberi vardı. Burdur Kamışlı Gölü’ne bu yıl flamingolar gelmemiş.
Kamera gölün karşısında oyulmuş dağları gösteriyor. Mermer ocakları açılmış.
Neden gelmedikleri belli. Emlakçı zihniyetiyle yönetiliyoruz!

Her yerde aynı!
Ahmet Arpad’ın sunduğu ‘Dünyanın Haberi’nde bir başlık; “Hollande’a soru soracaklar önceden seçildi”. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ekrana çıkacakmış canlı yayında, soru soracaklar önceden belirlenmiş!

Ne zaman evlenecek?
Evlendirme programlarının ‘vazgeçilmezleri’ vardır. Seda Sayan’ın programındaki Neslihan Hanım onlardan biri. Ev ahalisi söyledi iki yıldır ekranda eş arıyormuş kendileri. Daha önce Esra Erol’da bulunuyormuş!

Ee gençler haklı

FİNAL YOLUNDA

Malatya’da bir müdür yardımcısı kızlı erkekli folklor oynanmasını ‘ahlak dışı buldu’ haberi, Nevşin Mengü’nün bültenindeydi. Sonraki haber
‘Antidepresanlı hayat’tı. Mengü de “Sonra da gençler niye antidepresan kullanıyor? Ne yapsın?” diye bağladı.