Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Hayatımın Aşkı’nda Gökçe (Hande Doğandemir) ile Demir (Serkan Çayoğlu) diyaloglarında performans düşüklüğü vardı. İkilinin bölümleri geldiğinde dizi yavanlaşıyordu. Rezzan, Hikmet, Yonca ve Nilüfer’in ilişkileri bir nebze götürüyordu. Hatta Sema ile Bartu bile daha önce çıkar olmuşlardı.

Son bölümde Gökçe’nin o ilk bölümlerdeki ‘sakar’ hali diyaloglarda değerini bulmuş. Takside unutulan dosya ve sonrasında yaşanılanlar, karakolda komiserle olan muhabbet vs. Dizinin romantik tarafından çok, komedi yönü daha bir oturmuş. Hani öpüştüler filan Gökçe’yle Demir hiç olmasa da olur. Bir not Kaan (Berk Hakman) için, bir kere o saç stilini kim bulmuş? Bebek kahkülü gibi. Niye Gökçe’ye aşık, ikinci erkek olarak seçilmiş. İzleyen bunun olmayacağını biliyor. Böyle olunca inandırıcı olmuyor. Hatta niye bu karakter eklenmiş sorusu soruluyor. Kaan karakterine bir çözüm bulunmalı.

Haberin Devamı

Diziye Tarık rolüyle İlker Aksum katıldı. Onun hikayesi de ayrı bir merak konusu
olacak, ‘cuk’ oturmuş. Üç kağıtçı damat halini, dozunda bir mizah yorumuyla veriyor.

BAŞAK ŞENGÜL’ÜN GÖRDÜĞÜ YORUM

‘HAYATIMIN AŞKI’ TOPARLADI


CNN Türk’te ‘Özel Gündem’de toplu görüş vardı geçtiğimiz pazar gecesi Başak Şengül yönetiminde. “Ne güzel aynı gemideyiz artık birbirimizi kırmayalım, gemi batarsa hepimiz batarız” temalı konuşmalar yapıldı. İsmail Saymaz tebessüm ederek, “Keşke darbeye ihtiyaç olmasaydı, bu üç partinin yan yana getirilmesi için” dedi. Şengül bir hatırlatma yaptı: “Bir musibet bin nasihatten iyidir yorumu görmüştüm bir yerde bununla ilgili.” Bilemiyoruz nerede gördüğünü, musibetin bedeli pek bir ağır oldu, atasözü bile ‘artık beni bulaştırmayın bu işlere’ diye rica ediyor! Baktım siyasi, ekonomik birçok görüş bildirimi ve makalede bu atasözü var. Turizmde işler iyi gitmiyor, ‘Bir musibet bin nasihatten iyidir’ seçimler olmuş, sonuçlar ‘bir musibet bin nasihatten iyidir’, kazada ölen ve yaralananlar had safhada yine aynı atasözü. İşin kolayını bulmuşuz yani!

BU SENE GÖRÜNTÜ YOK MU?

TRT Spor’da ‘Stadyum’ başladı. Program özet görüntülerin yanı sıra futbolun konuşulduğu, dosyalarıyla dikkat çeken bir sezon geçirmişti Ersin Düzen yönetiminde. TRT, bu yıl PTT 1’inci lig maçlarını da yayınlayamıyor. Maliyet meselesi. Bu nedenle Lig TV özet görüntüleri de devre dışı kalmış oluyor. Öncelikle çözüm aranıyor özet görüntüler için. Futbol marka deniliyor ve durum bu. Federasyon ve Digitürk bir şekilde bu sorunun çözümünde adım atmalı. Duyduğum, bu hafta görüşmeler olacak. Umarım bir sonuç çıkar. Asıl tantana kasımda kopacak gibi. Naklen yayın ihalesi var. Digitürk bugün ödemek zorunda olduğu parayı bile ödeyemeyecek durumda!