Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Altın Kelebek Ödülleri’ (özellikle böyle yazıyorum, yeni halini sevmiyorum) Kanal D’de başladı, kardeş kanal Teve2’de bitti. Böylesi işler bizde olur. “Napalım dizi başlıyor. Cem Yılmaz espri yaptı, Tarkan da çıktı şarkı söyledi, işin kaymak tarafını yayınladık” mesajı mı?

HOOP KARDEŞ KANALA GİTTİ

Türkiye’nin eğlence dünyası adına verilen en uzun soluklu, en ‘prestijli’ ödül töreni. Böyle önemli bir ödül törenini Kanal D senede bir kere yayınlasa ne olur? Tarkan şarkısına kadar ödül alanları izledik. Peki daha sonra ödül alanlar ne oldu? ‘Kardeş kanalda’ kaynadı gitti. Hangi seyirci “Aman döneyim de izleyeyim” der? Cem Davran tek başına ağırlığını fena halde koydu sunuculuk tarafına... Ayça Ayşin Turan’ın bu ‘sahne tecrübesi’ karşısında yapacağı tek şey vardı; ikinci sunucu olarak ayakta durmak.

Haberin Devamı

HOOP KARDEŞ KANALA GİTTİ
Ekran Tarkan’ı özledi

EV ahalisi bir şarkı da olsa Tarkan’ı canlı yayında görünce pek bir heyecanlandı ve “Özlemişiz onu ekranda izlemeyi” dedi. Ben de merak edip Tarkan’ın en son çıktığı 2016 yılbaşı gecesi reyting durumuna baktım. Total izleyicide büyük orkestrayla çekilen konser, 10’uncu olmuş. AB’de büyük ilgi görmüş ve üçüncü olmuş. ‘Vefa’ albümünü seslendirmişti o gece. Yani ekrandaki ilgi, Tarkan’ın ‘Açıkhava konserine giden’ kitlesi oluyor.

YILBAŞINDA KİM BİRİNCİ OLUR?

TV8, ‘O Ses Türkiye Yılbaşı’ yapacak eh bir de ‘Yetenek Sizsiniz’ de koyarsa, yılbaşının en çok izlenen programlarına imza atmış olur. Geçtiğimiz yıl ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ iyi iş yapmıştı. Bu sene öyle bir yarışma yok. Show TV, ‘Çukur’ dizisi yılbaşı özel mi yapacak? Çok iyi bir stüdyo işi, konser ya da şov olabilir mi? İstiyorum gerçekten. Artık televizyon kanalları ve seyirci ‘diziye bağlamış’ gidiyor. Belki şöyle bir silkinme olur. Peki var mı bir ipucu?

HOOP KARDEŞ KANALA GİTTİ
Besen ve Can geliyor

Star TV’de Sibel Can ve Ümit Besen konserleri olacak diye kulağıma geldi. Başka sürprizler de olacak. Malum, Kanal D’de de Huysuz Virjin yer alacak. Yılbaşında dizilerden kurtulmamız gerek.