Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Cüneyt Özdemir’in programındaydı Fadıl Akgündüz. Son zamanlarda Cüppeli Ahmet Hoca’nın toplantısında giydiği cübbeyle gündeme geldi. Aslında onun televizyon ve medya hikayesi çok öncelere dayanıyordu. Televizyonu çok seven ve iyi kullanan bir isim Jet Fadıl. Meşhur arabasını ilk Fatih Altaylı’nın prgramında tanıtmıştı. Yaptığı, sermaye toplayıp sonra reklama yatırmak ve geleni üstüne katıp daha çok para kazanmak; bir nevi saadet zinciri. Sanki yeni bir saadet zincirinin ilk halkalarını atıyor. Ve çok iyi bildiği bir mecrayı, televizyonu kullanıyor. Açılış belki de ‘BeşN BirK’da oldu. Jet Fadıl tekrar aramızda! Bu sefer ‘İmza’yı kaç kanalda gösterir, onu bilemem! Ama televizyon turu devam edecektir.



‘PASSAPAROLA’ EKİBİ KURULDU
Star’ın izlenen yarışma programı ‘Passaparola’ bir süredir yeni saati 17.00’de yeniliklerle ekrana geliyor. Her bölümde iki yarışmacıya eşlik eden toplam dört ünlü konuğun yer aldığı programda artık İrfan Kaygı, Dost Elver, Melda Gür, Cengiz Küçükayvaz, Deniz Oral, Tarık Pabuççuoğlu, Demet Tuncer, Veysel Diker ve Cem Kılıç gibi isimler dönüşümlü olarak yer alıyor.
Bugün, İrfan Kargı, Aşkın Şenol, Cengiz Küçükayvaz, Demet Tuncer karşınızda olacak. Yani ‘Passaporla’nın ünlüler ekibi belli. (17.00)

Haberin Devamı

GENÇLERİN VAZGEÇİLMEZİ
Güven Erkin Erkal, popüler kültürün bir ‘kült’ ismi olmuştur artık. Hani nasıl denir, gençlere kötü örnek olanlar listesinin başındadır! Dream TV’deki ‘Yüxexes’ programında bu akşam Ceza, Gece, Post, Kaçak ve Nükleer Başlıklı Kız’dan en özel performanslar var. (22.00)

BU FİLM ÜNLÜ OYUNCUYU İSYAN ETTİRDİ
Kanaltürk’te bu akşam ‘İyi ve Kötünün Bahçesinde Geceyarısı’ filmi var. Daha önce de oynadı televizyonda. Film için “Klasik bir Clint Eastwood filmi” denilmiş. Bunda gizeme olan düşkünlüğü, ruh tahliline fazla girmemesi ve yakın plan çekimlere verilen öncelik örnek gösterilmiş ve filmin, görülmeye değer olduğunun altı çizilmiş. Filmin bir başka özelliği, başrol oyuncusu Kevin Space’in anıları. Eşcinsel bir karakteri canlandırdığı için eşcinsellikle etiketlenen aktör, sektörün içinde bir yerlerde bastırılmış bir korku olduğunu söylemiş ve şöyle bir yorum yapmış: “Bu, McCarthy döneminin sürdüğünün açık bir kanıtıdır.” (21.45)


BiR SAPTAMA

VARLIER, ORTADOĞU ÜLKELERİNDE DAHA ÇOK TANINIYORMUŞ
Severek izlediğim dizilerden biri ‘Bir Ankara Polisiyesi: Behzat Ç.’de Bahar öğretmeni oynayan Ayça Varlıer Yaşam Radyo’ya konuk olmuş. ‘Mikrofonda Sosyal Medya’ programında interneti daha çok dostlarıyla vakit geçirmek için kullandığını söylemiş.
Yani twitter’da ‘Onu yaptım, bunu yaptım, şu projem var’ gibi reklamı sevmiyor!
Bu arada bir cümlesi dikkatimi çekti; “Ben Ortadoğu ülkelerine gittiğimde neredeyse Türkiye’den fazla tanınıyorum” dedi. İş artık bizden çok oranın gündelik yaşamına girdi anladığım kadarıyla.