Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ergenekon, Balyoz ve bilumum kumpas davalarının mağdurları haber kanallarında ‘kapış kapış’ gidiyor. Bir örnek, emekli tümgeneral Ahmet Yavuz’u cuma gündüz NTV’de canlı yayında gördüm. Sonra TVEM’e telefonla bağlanmış. Akşam da CNN Türk’teydi.

TRT yıldızlarını harcıyor

Zafer Kiraz, TRT’nin içinden çıkmış ve kanalın haber bültenlerini izlenir kılmayı başarmış bir isim. Yani TRT’nin yıldızı. Şimdi TRT onu harcıyor ve yerine dışarıdan bir isim getiriyor. Tijen Karaş da ilginin üzerinde olduğu bir isim. Neden bu görülmüyor? TRT kendi starlarını görmüyor! Erhan Çelik meselesi değil altını çizeyim.

Dizilere reklam yok

KAPIŞ KAPIŞ


Bir kanal yöneticisiyle konuşuyordum: “10 gündür reklamlar sıfıra yakın. Soma faciasında böyle olmuştu” dedi. Düzelecek, daha doğrusu öyle olması lazım. Ama bu olağanüstü durumun dizi projelerini de etkileyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Turistik seyahat mi?

Osmanlıspor Zimbru takımını kendi sahasında 5 - 0 yendi ve eledi. UEFA Avrupa Ligi’nde sonraki rakibi Estonya’nın Nomme Kalju takımıydı. İlk maçı kendi sahasında 1 - 0 kazandı. 24 TV’de maç öncesi şu yorumu yaptı: “Temsilcimizin de tek hedefi Zimbru maçında olduğu gibi iç sahada farklı kazanarak deplasmana turistik seyahate gitmek.” Bu durumda galiba pek öyle olmayacak!

Sorun jüride mi?

KAPIŞ KAPIŞ


Yarışmalarının ilk sıralardan düşmemesine alışık olduğumuz TV8’de ‘Rising Star Türkiye’, bekleneni veremiyor. Yayınlanan son iki bölümler AB’de 5’inci, total izleyicide 10’uncu oluyor. Yoksa jüri mi sorunlu?