Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dizimiz ortalama seyircinin zevk ve beğenisinin özeti gibi... Fark şu; buradaki genç arkadaşların hiçbiri ünlü değil. Güzellik yarışmalarından ya da yüz güzeli, model vs. unvanlarından hiçbirine sahip olmadan izlenme oranlarında en tepeye demir attılar. Aynı hikayelerin şöhret pazarlaması proje içinde yer aldığı abi ve ablalarından çok daha başarılı oldular. Haa izliyor muyum? Bizi aşıyor dizi, gençler daha iyi anlıyorlar olup bitenleri! Dizinin üç kızına “Gerçek hayatta aşık olacakları kişide hangi özellikleri ararlar?” diye sormuşlar.

‘KIRGIN ÇİÇEKLER’ VE AŞKLARI

Haberin Devamı

‘Bana bir şeyler katsın’

Hazar Motan; “Bana mutlaka bir şeyler katmalı. Bilmediğim şeyleri göstersin, ilgimi çeksin” dedi. Gökçek Akyıldız kızımız ise; “Çok etkilenmem gerekiyor, huzurlu olmam gerekiyor. Çok güvenmem lazım” derken biraz bu işlere mesafeli olduğu hissi verdi. Çünkü hep ‘çok’ları arıyor genç kızımız. Çağla Irmak, “Öyle bir espri yapsın ki bu nereden aklına geldi ya dedirtsin. Zeki espriler yapsın. Ben zeki insanlardan hoşlanıyorum.” Hazar kızımız ve Çağla kızımız ‘acayip espri yapacak birden yıldız çakacak’ adaylar arıyorlar gibime geldi.

EKMEK YEDİ DİYENLER

Canan Karatay, Mersin’de ekmek yedi diye internet ortamında yayılan görüntülere bakıp haber yapanlar olmuş! Hocamız da FOX’ta ‘gün oldu dalgalarla mücadele etti gün oldu hindilerle’ tanıtımıyla haftalardır dönen görüntülerin sahibi Merve Yıldırım’ın programında cevabını verdi.

FOX’un önem verdiği bir gündüz kuşağı programı. Yemek ve evlendirme ya da ‘türlü türlü sağlık’ programlarından geçilmeyen bu kuşakta bir nebze olsun farklı bir program olmaya aday

‘Benden Söylemesi’...

Bazı isimler vardır açılış hep onlarla yapılır. Cem Yılmaz neyse Canan Karatay da o kıvamda diyeyim. Peki ne dedi: “Ekmek yedi diyenler aklını peynir ekmekle yemişler.” Hocamız, stüdyoya getirdiği lahmacunu gösterdi ve “Bunu yedim” dedi. “Hâlâ ekmek yedi diye haber yapıp anlamsız gündem oluşturanları ekmek ile lahmacun arasındaki görüntü farkını görmemekten çok ‘sansasyon yaratma’ istekleri olduğu kanaatindeyim.”

Haberin Devamı

Memleketin bir bu meselesi kalmıştı dedikleri cinsten bir olay diyebilirim!

VALLA KORKTUK!

Nagihan Karadere’yi biz, 2012 Londra Olimpiyatları’ndaki ‘hatalı çıkışı’yla hatırlıyoruz. Diskalifiye olmuş, ağlamış ve gündemde çokça konuşulmuştu. ‘Survivor 2016’ yarışmasının en sinirli karakterlerinden olduğunu ev ahalisi keşfetmiş. Baktım “Burası olimpiyatlardan daha zor bir yer, burası Survivor” diye kıza bağırıyordu. “Survivor kazanmaya geldim, keyif yapmaya gelmedim” diye ortalık inliyor. Valla korktuk, hırs fena halde sarmış. Bir de masa başı işleri oluyor değil mi? Ev ahalisi “Bu hırsını hayatta değerlendirirse daha iyi olmaz mı ne zoru var?” diye soruyor.