Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ev ahalisi ‘Adı Mutluluk’ta ‘Kumsal’ın (Ezgi Eyüboğlu) giyiminden hiç mutlu değil. “50 yaşında gibi, kim giydiriyor?” diye söyleniyor.

Bu oyuncu kardeşimizin tercihi mi bilemiyoruz tabii ki.

Olmaz ama, olabilir!
Selçuk Yöntem, Mehmet Turgut’un ‘Geziyoruz Falan Filan’ programında; “Bu sezon yarışma (Kim Milyoner Olmak İster?) devam ediyor. Yeterince zamanımı alıyor. Ama beni heyecanlandıracak bir proje olursa, onu masaya yatırırız” dedi. ‘Heyecanlandıran bir proje’ yani ‘parası iyi olursa’ anlamına da gelebiliyor!
‘Kliplendirmek’
Nefise Karatay ‘Afiş’ programında, Şevval Sam’a “Kliplendirmeyi düşündüğün şarkı var mı?” diye sordu. Türk Dil Kurumu’na duyurulur!
‘KUMSAL’I KİM GİYDİRİYOR
Defter dürüldü
TRT Spor, Trabzon ve Başakşehir’in Avrupa ligi maçlarıyla ilgili programın adını ‘Avrupa Defteri’ koymuş. Ne bilsin böyle olacağını? Defter fena dürüldü!
Önemli anladık, peki neden?
Show TV’de muhabir, “İncirlik üssünün aktif olarak kullanılması bizim için büyük bir önem taşıyor” dedi. Peki nedeni? Ona vakit kalmadı. Her akşam Show TV’de ana haber bültenine baktım cevabını verir diye! Boşuna...
Eğittik, donattık
CNN Türk ‘Gece Haberleri’nde, “ABD’nin Türkiye’de eğitip donatarak Suriye’ye gönderdiği 60 kişilik grubun liderleri dahil 8 kişisi kaçırıldı, komuta merkezine baskın düzenlendi” şeklinde bir haber yer aldı.
‘Şaka gibi haber’ derler ya!
Miting neyi çağrıştırır?
Show TV ‘Piramit’te Gökhan Yıkılkan ‘slogan’ kelimesini yarışmacı Eda Hanım’a anlatıyor: “Hani mitinglerde bağırırlar ya”... Cevap; “Yalan, palavra”...
KARE DONUNCA
Pelin Batu ne yapıyor?
Bugün TV’de Pelin Batu, çamur banyosunun faydalarını böyle anlatıyor. Muhabirlik zor iştir...