Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Kürk Mantolu Madonna’yı kim çekecek? sorusunun cevabı merak ediliyordu. Hollywood pek hevesliydi. Ay Yapım, ABD’li film yapımcısı Harvey Weinstein’la anlaşma yaptı. Weinstein’ın adı taciz skandalına karıştı ve akademi üyeliği iptal edildi. Karizma çizildi, proje de yattı. Duyduğum kadarıyla, uzun süredir romanın peşinde Fatih Akın varmış. Konu, bir yıl öncesine dayanıyor. Böyle bir durum olunca Ay Yapım, Akın da karar kıldı. Akın, bir de ‘Yabancı Dilde Oscar’ı alırsa, ‘Kürk Mantolu Madonna’ya ilgi daha da artar, istediği ünlü bir oyuncuyu Maria Puder rolüne oturtur’ deniliyor. Sürpriz, bir Türk oyuncu olur mu?

Haberin Devamı

‘KÜRK MANTOLU MADONNA’ FATİH AKIN’IN

‘3 Adam’ Star TV’de mi?

‘3 Adam’ (Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak) için, ‘Star TV’de yayına başlayacaklar’ şeklinde haberler gördüm. Star TV cephesine, ‘3 Adam’ sizde mi?’ diye sordum. “Hayır, böyle bir düşüncemiz yok” cevabını aldım. Yoksa bilindik pazarlama yöntemi mi?

Açık kanal hayal!

Sayın Hüseyin Özkök, bizim meslekten ve futbol yayınlarını yakından takip ediyor. Özkök, ‘Şampiyonlar Ligi’nin açık kanaldan yayınlanma zorunluluğunun kalktığını’ yazmış. Almanya’da ZDF, bunu özel TV Sky Almanya’ya kaptırmış. Özel kanal isterse, bazı maçları açık kanala verebilir. Açık kanalda bizim takımların maçları olmadığı sürece, Şampiyonlar Ligi eski ilgi ve alakayı görmez. Madem zorunluluk yok, bunu da parayı bastıran kanal, kendisi yayınlar. Bu durumda, Galatasaray ya da Fenerbahçe’nin maçını niye açık kanala versinler?

‘Elif’ten yemek programı

Kanal 7’nin dizisi ‘Elif’in oyuncuları, Damla Güvenilir, Deniz İrem Morkoç ve Derya Şen, yemek programı yapmaya hazırlanıyor. Yapımcılar, ‘Hazır ekip var, bir de yemek programı yapsınlar’ fikrinden yola çıkmış. Projede, çocukların sağlıklı beslenmesi ana fikir olacak. Umarım önüne ve arkasına cips reklamı alınmaz.

Jüri üyesi oldu

Lifetime kanalında Mehmet Çoşkundeniz, ‘Laf Bende Kalmasın’da, “Gamze Hanım, Esra Erol’un evlilik formatında gelin adayıydı. Yeni formatında jüri üyesi oldu, hoş geldiniz” dedi. Gamze Hanım, “Sosyal çevreme güvenemedim. Ekran benim için bu anlamda doğruydu” diyerek Erol’un evlendirme programına gitmiş. Abidin Bey falan uğraştı fakat olmadı. Gamze Hanım ünlü oldu. Kıssadan hisse müşteri çoğaldı, daha ne olsun değil mi?