Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ali Eyüboğlu yazdı, ‘EDHO’ nun yeni sezonu ‘sanki yeniden başlıyor’ gibi... Tam 12 yeni karakter yer alacak. ‘Masa’ya yeni isimler geliyor. Son zamanlarda bir söylenti çıktı Neslihan Atagül’ün ‘EDHO’ya katılacağı yönünde... Sordum meraktan, “Onun dışındaki tüm söylenen yeni isimler doğru” cevabı geldi. Ara ara böyle ‘iletişim pazarlama’ operasyonları oluyor bizim televizyon oyuncu sektöründe. Sanırım onlardan biri!

‘Yok yok’

Yeni oyuncular, yeni hikayeyle gelir. EDHO’da yeni sezonda “Hikayede yok yok” dediler. “Ana eksende uluslararası mafyayla olacak” dediler. Hep söylerim, bizim ‘gerçek senaryolarımız’ yazılanlardan katbekat heyecanlı. Başlıkları şöyle bir alt alta getirince, hayali hikayelere pek gerek kalmıyor. Konuşulanları, iddiaları, haberleri kopya kağıdı yapıp senaryo diye yazılsa ne diziler, ne filmler çıkar. Neyse bir gün onlar da olur diyelim!

Haberin Devamı

BU YÖNETMEN BİR DAHA MAÇ ÇEKMESİN

Letonya-Türkiye maçını izleyenler ‘tekrar pozisyonları’nın abartıldığı bir karşılaşma izledi. Bu köşede çok yazdım ‘tekrar pozisyonlar maçı öldürüyor’ diye... Bu artık onun ötesine geçmişti. Letonya TV 3 adına prodüksiyon şirketi Levira şirketi çekmiş. 12 kamera ve 38 kişiyle reji hazırlamış. Böyle çekime göre çok fazla kalabalıkmış. Yerli yersiz ‘tekrar’ girişleriyle neredeyse bize maçın kendisini değil, tekrarını izlettiler. Bu yayını kim gerçekleştirdi ise hemen görevi bırakıp, evinde torun sevebilir!