Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Poyraz Karayel’de senaryo ‘Poyraz’ karakterini özetledi:

“Albayım kadınları çok kıskanıyorum. Sevdi mi tam seviyorlar, nefret edince tam ediyorlar. Benim gibi değiller. Hiçbir şeyi birazcık yapmıyorlar. Bir de bana bak. Birazcık sevgili, birazcık baba, birazcık koca, birazcık insan oldum. Dört çeyrek oldu, bir tam edemedim.”

ALDATIYORSAN İTİRAF ETME!
Zahide Hanım’ın ATV’deki programında genç uzman psikolog Aslı Karasaç “Biliyorum birçok kişi buna karşı çıkacak” dedikten sonra; “Eşlerini aldatan erkekler bunu eşlerine söylemesin” dedi. Özetle kadın bunu öğrenince travma geçiriyor ve atlatamıyormuş. Psikoloğumuz, “Ey adam, bir halt ettiysen sakla, kadın bilmesin” diyor. Aklıma şu geldi:
“Peki tersi olursa ne yapmalı?!” Yani aldatan kadın ise, bunu ‘adam’ bilmeli mi? Bu sorunun cevabı gelmedi!
MÜZİK YARIŞMALARI...
Bengü ile Mustafa Ceceli bir müzik yarışması sunacaklar Show TV’de. En son Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen, ‘Sesi Çok Güzel’i sundu, olmadı. Bu yıl Şebnem Ferah’la Kenan Doğulu da ses yarışması sundu yine olmadı.
Yarışmalar kime yaradı?
Şöhretli jüri üyelerimize yaradı. Bizde böyle oluyor. ‘O Ses Türkiye’ içlerinde tek tutan müzik yarışması. Oradan kaç isim çıktı? Bizde sektör ciddi olmadığı için bu yarışmalar, ‘Ne albümü, yarışma tutmadı kardeşim’ mutsuzluğuyla sona eriyor.
ESKİ TÜRKİYE’DE OLUR!
Beyaz TV’nin çok konuşulan isimlerinden sunucu kardeşimiz Tahir Sarıkaya, ‘Söylemezsem Olmaz’ magazin programındaydı. Demet Akalın’dan bir mesaj gelmiş ‘Alın bu adamı ekrandan’ demiş Demet Hanım. Tahir Bey kardeşimiz çok anlamlı bir hatırlatma (!) yaptı:
“Demet Hanım, o eskidendi. Eski Türkiye’de, arıyordunuz patronları, Tahir’i alın görevden deniliyordu.
Şu an yeni Türkiye’de öyle bir şey yok Demet Hanım” Yaa Demet Hanım, o eskidendi haberiniz yok mu öyle değiştik, öyle değiştik!
SEÇİM GERÇEĞİ...
Ne tesadüf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Başbakan Davutoğlu’nun ‘mitingleri’ aynı zaman dilimindeydi. Cumhurbaşkanı Uşak’ta toplu açılışta, Başbakan Batman’da konuşuyordu.
Ekranda kim vardı? Habertürk, NTV, TRT Haber, 24 TV, a haber, TV Net, Kanal a, Ülke TV, TGRT Uşak’taydı.
Sadece CNN Türk Başbakan’ın mitingini verdi. Ekran gerçekleri söylüyordu!
Bu arada 24 TV bir ara ekranı bölerek Başbakan’ı da hatırlamış oldu.