Uydudan yayın yapan yerel kanalların hemen hepsinde ‘bitkisel ürün’ reklamları yayınlanmaya devam ediyor. 92 bitkisel ürünün radyo ve televizyonlarda tanıtım ve reklamını durdurduğunu duyurmuştu RTÜK. Bildik ‘doktorların’ ürün pazarlamaları hâlâ devam ediyor.
Bal tanıtımlarına da devam ediliyor! Gergedan boynuzundan cinsel gücü artıran ürün pek revaçta! Geçenlerde yazdım, ‘şifre çözücü’ ürün tanıtımı da yoluna devam ediyor. Ceza versen de başa çıkmak galiba imkansız!
“EŞCİNSEL BİR ÇİFTİ EVLENDİRMEK İSTİYORUM”
Ülkelerin örf, adet ve RTÜK anlayışlarına göre ‘sansasyonları’ da farklı oluyor. Fransız özel televizyon kanalının bir nevi ‘Acun Ilıcalı’sı (kanalda tam dört program yapıyor!) Karine LeMarchand’ın en çok tutulan programı; ‘Çiftçi Eşini Arıyor’ adlı Kanada’da yayınlanan bir yarışmanın Fransa’ya uyarlanmış hali.
Yeni sezona başlayan sunucumuz kendisiyle yapılan bir söyleşide, yarışmada eşcinsel bir çiftin evliliğini geçekleştirmekten memnuniyet duyacağını dile getirmiş. Ve bu, merakla bekleniyormuş...
REHBERiM
ŞEYTANA RUHUNU SATAN İNSANOĞLUNUN HİKAYESİ
Alman klasiği ‘Faust’ uyarlaması, usta Rus yönetmen Alexandre Sokurov’un imzasını taşıyor. Senaryosu da Sokurov’a ait olan filmin başrollerinde Hanna Schygulla, Isolda Dychauk ve Georg Friedrich yer alıyor.
Bir dipnot vermekte fayda var, filmi sabırla izlemek lazım. Yaşanacak en ufak bir kopma, sizi konudan uzaklaştırabilir. Sonuç; muhteşem bir deneyim. Böyle bir ‘imtihana’ hazır hissediyorsanız kendinizi, ‘Faust’ sizi bekliyor. (SİNEMA TV HD / 21.00)
DÜZELTME: ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin saat 00.30’da yayınlanmasını eleştirmiştim. Tekrar bölümdü. Yeni bölümler 18 Ocak’ta başlıyor. Daha erken bir saatte yayınlanacak!