Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Show TV’de, ‘Fi’ dizisi internet halinden farklı bir şekilde yayınlandı. Ev ahalisi, ilk bölümü merakla ve Can Manay’la Duru etrafında dönen fasit dairenin sıkıntısını hissederek izledi. Seyrederken, kantarın iki tarafına Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç’ı koydu. Berrak tarafı (Özge) daha ağır bastı. Serenay (Duru) tarafındaysa, “Bakışları bir anlam ifade etmiyor” sözü sıkça söylendi. Ozan Güven’in psikopatlığı beğenildi. Ev ahalisi Güven için, “Adam harbi elbiseye girmiş” dedi.

Terapi programı reyting yapar mı?

Haberin Devamı

Dizide, Manay’ın ekrandaki terapi programları tavan yapıyor. Bildiğin star...
Ev ahalisi, “Bir kanal, dizi yerine böyle bir terapi programı yapsa tutar mı?” diye sordu. Eh mesela Ajda Hanım programa gelmiş, uzanmış kanepeye ve geçmişini anlatıyor. Valla yapar.

Manyaklar diziyi basınca!

‘Kanatsız Kuşlar’da Azime, Nefise’nin organ mafyası tarafından değil, Kenan tarafından kaçırıldığını öğrenince, yıkılır. Yakışıklı olup, manyak olmasına bir anlam veremez. Azime, “Seni o adama yar etmem” der. “Etrafımız manyak kaynıyor. Biri gidiyor, biri geliyor” diye yakınır. Düşünün dizi ne durumda?

Önemli tespit

Ömer Üründül, Türkiye-İrlanda maçı sırasında, “Topu kalenize az getireceksiniz” diye söyledi. Önemli bir tespitti.

‘Payitaht‘ta şeytan tarifi

‘Payitaht Abdülhamid’te padişah, huzurundaki Parvus’a, “Siz, İngiliz Kraliçesi’nin, Rus Çarı’nın ve Papa’nın veziri değilsiniz” dedi. Parvus, “Ya kimin?” diye sordu. Padişah, “Şeytanın. Onun uşağı olanların ruhunda, uşaklık yuva yapmıştır. Zincirlerinden kolay kurtulamazlar” cevabını verdi. Şeytanın avukatlığı bilinirdi bir de uşağı olanların tarifi varmış.