Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül ‘isimler... Star TV’de ekrana gelen ‘Kara Sevda’nın

STARLAR MUTLU MU
son bölümü, reytignlerde ‘yüzde 5’ barajının altında kaldı. Yeni başlayan ATV’nin dizisi ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’teki yeni starımız Kerem Bürsin için de durum pek iç açıcı değil. Bu dizide reytinglerde yüzde 3.5’un biraz üzerinde geziyor. Ya Fahriye Evcen ve Engin Akyürek durumu? ATV’nin bir diğer dizisi ‘Ölene Kadar’ın da birinci bölümü biraz ilgi görmüş. Sonra 15’inciliğe kadar düşmüş, Total izleyici hiç sevmemiş 18’inciydi bir önceki hafta. AB’de biraz tırmanışı var, 10’uncu sıraya kadar yükselmiş. Ama işte ‘star’ durumunda olunca bunlar karın doyurmuyor. Çok şey beklemek böyle bir şey. Artık yeni dizilere bakacaklar!

Haberin Devamı

BU ŞARKIYI DİNLEMEK İSTEMİYOR

STARLAR MUTLU MU


FOX’ta ekrana gelen ‘En İyi Ben Söylerim’ adlı şarkı yarışmasında beste Garo Mafyan’a sözleri Sezen Aksu’ya ait olan ‘Unut’ şarkısı yorumlandı. Serdar Ortaç, şarkının ardından bir hikaye anlattı. Üniversitede bir kıza aşık olmuş. Ve onun peşinden Bodrum’a kadar gitmiş. Evinin önünde arabasının hoparlörlerinden bu şarkıyı açıp aklınca aşkını ilan etmek istemiş. Kızın babası çıkıp şarkıcıyı oklavayla kovalamış. Bu olaydan sonda bir daha da o kızı görmemiş. Ortaç: “O günden beri ben bu şarkıyı dinlemek istemem” dedi.

JAPONYA OLACAĞIZ!

Ekranda kanallar arasında gezinirken, duyunca not almışım; “Türkiye Japonya olacak” cümlesini. Prof. Dr. Ahmet Ağırakça söylemiş. Şehir efsanelerimizden biridir Japonya olmak. Bir hayaldir hani ‘ben kendimi bildim bileli’ diye başlayan bir liste vardır ya, Japonya hayranlığı da onlardan biridir. Temennimiz bu yönde, hâlâ olamadık ama olacağız, hocamız da dediğine göre....