Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah uyku mahmurluğunu attıktan sonra, gündelik dedikoduları toplu halde izleyebileceğiniz Kanal D’nin programı ‘2. Sayfa’da bir haber dikkatimi çekti. ‘AVM Bank’ diyorlarmış, ünlü şahsiyetlerin yeni gelir kapısına... Ülkede 396 AVM olduğu belirtiliyor. Böyle bir rakamın gelir kapısı olmaması mümkün değil... Bir saatlik şarkı ya da sohbet karşılığının kaşesi, 20-120 bin TL arasında değişiyormuş. Peki kimler ne alıyor?

Hadise ve Gülşen ilk sırada

AVM’lerde en büyük kaşe Hadise ve Gülşen’e aitmiş. Bir saatlik ‘play back’ karşılığı 120 bin TL alıyorlarmış.

Haberin Devamı

‘Genç kızların sevgilisi’ olduğu belirtilen Edis’in AVM konser fiyatı 85 bin TL... Onu Gülben Ergen, 60 bin TL’yle takip ediyor. Takdir etmek lazım, bunca yıl ayakta kalmak ve hâlâ aranılan isim olmak...

ÜNLÜLER AVM’LERDE NE KAZANIYOR
Aleyna’nın durumu ne?

Geleceğin star ismi olarak hâlâ hazırlık aşamasında olan Aleyna Tilki, AVM konserleri için ‘şimdilik’ 40 bin TL alıyormuş. Genç kuşak beste fabrikası Sinan Akçıl kardeşimizin de fiyatı aynı.

Şarkı söylemek kadar, sohbet etmek de paralı. ‘Değerli vakitlerini ayırmanın’ karşılığı da paha biçilmez. “Ne var bunda, iki lakırdı ediyorlar?” diyeceksiniz. Ee kolaysa sen yap! Hadi, çık konuş. Sosyal medya fenomenliği alanında kartviziti bulunan Enis Arıkan ve manken Demet Şener, bu konuda bir numarada; 30 bin TL’ye sohbet ediyorlarmış. Burcu Esmersoy 25 bin TL alıyormuş. Esmersoy, yılların ismi, sürümden götürüyordur. Bir de İvana Sert var, onun da ‘Bizımle değılsın’ demesinin karşılığı 20 bin TL’....

“Hayır” diyenler de varmış

Tarkan, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Candan Erçetin ve Nilüfer, “Tekliflere hayır!” diyen isimlermiş.

‘Ivana en fazla 5 bin eder’

Bu dünyayı iyi bilen programın konuğu Yeliz Yeşilmen’ şöyle konuştu: “Böyle
rakamlar yok. Bunlar piyasayı artırmak
için yapılan oyunlar. İvana’ya 20 bin TL ne alaka? En fazla 5 bin TL eder. Şarkısı, dizisi ya da filmi mi var? Sosyal medya fenomeni de değil, yıllar önce bir yarışmada jüri olduğundan dolayı mı alıyor bu parayı?
Kim verecek?” İvana Hanım ne diyecek?