Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

24 TV’de hava durumu sunucumuz Eldebiran Ayan önümüzdeki haftanın hava

YAĞIŞI ÖTELEMEK
durumuyla ilgili bilgi verirken: “Marmara Ege ve Batı Karadeniz dışında tüm yurtta hava yağışlı olacak. Hafta ortası da sadece Doğu Anadolu’ya ötelenecek yağış” dedi.
Meteoroloji sözlüğüne baktım bulamadım bu öteleme işini...
TRT Haber’de Halit Sivuk da ev ahalisinin dikkatini çekti: “Göreceğimiz yağışın cinsi” diye defalarca tekrarladı. Yağmur’un cinsi ne olabilirdi?

Haberin Devamı

Aynı evde kovalamaca!

‘Kalbim Yangın Yeri’ dizisi FOX’ta başladı. Malikanede düğün var. Onun dışında bir kovalamaca göze çarpıyor. Volkan, (Kaan Yıldırım) Sevda (Ece Çeşmioğlu) ile evleniyor. Volkan, Sevda’nın ablası

YAĞIŞI ÖTELEMEK
Leyla’nın (Hande Soral) peşinde... Öpüyor, sıkıştırıyor filan. Mehmet (Oğuz Peçe) de Leyla’nın peşinde.
Volkan’dan arta kalan zamanda araya bir de yüzük sıkıştırıyor. Gelin Sevda saf saf “Damat nerede?” diye dolaşırken, aa ablasıyla! Bu durumu Mehmet de görüyor. Sonuç, Mehmet’le Sevda, Volkan’la Leyla evlenir. Sonuca ulaşmak için bir 10 bölüm beklemek gerekir!


Dönem dizisi iddialı

‘Vatan Haini’ en çok konuşulacak dizi olmaya şimdiden aday. Yedi kişilik bir senaryo ekibi sekiz aydır çalışıyor. Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin büyük işlerinden biri olacak. Hikaye bir kurgu. Yapımcı Nermin Eroğlu. Senaryo Necati Şahin ve Nuran Evren Şit. Ekip yurt içi ve yurt dışında çalışmalarına devam ediyor.

Kanguru cephesi...

Kanal 7’de bir haber “Kanguru yoldaki araca saldırdı, sonra kaçtı.” Avustralya’da bir milli parkta olmuş. Safari aracı gecenin karanlığında yolda gidiyormuş parkın içinde. Kanguru açısından bakalım. Kendi yaşadığı parkta dolaşırken karşıdan bir araba geliyor. Kanguru ne yapacaktı?

YAĞIŞI ÖTELEMEK