Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bazıları cast aşamasında, bazılarında yönetmen ve senaryo belli, bazılarında da oyuncular... Bugün baktığımızda ‘yazlık’ diye tabir edilen sekiz yeni dizi, belli olmuş durumda. Şöyle bir göz atalım.

En bi’ romantik

Bu yaz daha da ihtiyaç olacak gibi... Deniz, kum, güneş hayali mi diyelim. OJO Pictures işi ‘Cam Tavanlar’ı Meriç Acemi yazdı. Bensu Soral ve Kubilay Aka başrollerde. Bu yapım Show TV’ye..

Star’a iki iş var: Biri Ay Yapım’ın ‘Ada Masalı’. Yelda Eroğlu yazdı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan oynuyorlar. Diğeri Koliba Film’in ‘Kazara Aşk’ı. Başrollerde Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Sadi Celil Cengiz ve Burakhan Yılmaz var.

Haberin Devamı

Süreç Film’in bir işi var; ‘Kalp Yarası’. Hikaye Tomris Giritlioğlu’nun. Senaryosunu Sema-Mahir Erol yazıyor, yönetmen koltuğunda Hülya Bilban oturuyor. Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin şu an belli olan isimler. Haziranda yayında olacak.Yağmur Ünal, FOX’a bir iş yapıyor. Başrollerde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük var.

Kanal D’ye iki iş

ARC Film’in ‘Baht Zamanı’... Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli var. Başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu.

Bir diğer iş NTC Medya’nın ‘Aşkın Tarifi’. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk başrollerde. Bir de bu ekibe ‘Sen Çal Kapımı’ ve ‘Menajerimi Ara’yı ekleyin. ‘Yazlık diziler’ rekabeti başlıyor.

Hangisi tutar?

Sizler açısından belki bir fikir vermiştir. Yeni dizilerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Hangisi tutar? Bu sezon kim ‘En Romantik Çift’ olur? Sizler açısından belki bir fikir vermiştir. Yeni dizilerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Hangisi tutar? Bu sezon kim ‘En Romantik Çift’ olur?