Cadde Son Darbe yabancı filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Son Darbe oyuncu kadrosu...

Son Darbe yabancı filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Son Darbe oyuncu kadrosu...

30.05.2021 - 18:55 | Son Güncellenme:

Son Darbe adlı yabancı sinema filmi, 2018 yılında beyazperdeye çıktı. Son dönemde televizyon ekranlarında da sevilerek izlenen yabancı aksiyon filminin konusu da merak ediliyor. İşte, Son Darbe filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Son Darbe yabancı filmi konusu nedir, oyuncuları kim Son Darbe oyuncu kadrosu...

Yabancı sinemanın  sevilen yapımlarından Son Darbe güçlü oyuncularıyla ilgi görmeye devam ediyor. Dave Bautista, Pierce Brosnan, Ray Stevenson gibi isimler başrolde yer alıyor. 2018 yılında film vizyona girdi ve yönetmenliğini de Scott Mann üstlendi. 

Haberin Devamı

SON DARBE FİLMİ KONUSU

Eski bir asker olan Michael Knox, yeğeni ile birlikte maç izlemek için West Ham Stadyumu’na gider. Tuttukları takımı desteklemeye giden ikili oldukça heyecanlıdır. Fakat maçın başlamasının ardından aldığı telefon kendisinin ve statta bulunan insanların hayatını kabusa çevirir. Telefonun ucundaki teröristler stadyumu kontrolleri altına aldıklarını ve dediklerini yapmazlarsa patlatacaklarını söyler. Üstelik bu sırada Michael’ın yeğenini kaçırmışlardır. Teröristler, Michael’ın yeğenini serbest bırakma karşılığında yüklü miktarda fidye ister. Aksi takdir yeğeni dahil stattaki herkes ölecektir. Michael’ın onları durdurabilmek için sadece 90 dakikası vardır.

SON DARBE OYUNCULARI

Haberin Devamı

Dave Bautista
Pierce Brosnan
Ray Stevenson
Amit Shah
Julian Cheung
Lucy Gaskell
Aaron McCusker
Ralph Brown