Cadde Survivor Ahmet Dursun kimdir?

Survivor Ahmet Dursun kimdir?

17.03.2015 - 20:06 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da Ahmet Dursun şoku... Ünlüler takımında bulunan Ahmet Dursun midesinde bulunan rahatsızlık nedeni ile adaya veda etti. Ünlüler takımı Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

Survivor Ahmet Dursun kimdir

Survivor All Star'da Ahmet Dursun şoku... Ünlüler takımında bulunan Ahmet Dursun midesinde bulunan rahatsızlık nedeni ile adaya veda etti. Ünlüler takımı Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ AHMET DURSUN İSİM VERMİŞTİ
Survivor All Star'a veda edecek üçüncü isim dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından oldu.. Geçen hafta Survivor'da ünlüler takımından Fulya Keskin elenmişti. O elemede Fulya Keskin'den sonra adı elenmek üzere çıkan isim Ahmet Dursun olmuştu. Ahmet Dursun bu hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanınca hesaplar karıştı. Ancak Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle adaya veda etti.
Survivor ünlüler takımı ikiye bölünmüş durumda. Ahmet Dursun 'u hedef alan ve içinde Doğukan Manço'nun da yer aldığı takım ada konseyinde büyük sıkıntı yaşayacak. Ahmet Dursun ise kimin elenmesi istediğini açık açık söyledi. Ahmet Dursun , Pascal ile konuşmasında Hakan'ı yazacağını olmazsa Merve Oflaz'ı göndermek istediğini açıkladı. Pascal Nouma ise 'Merve Oflaz' adını verdi.
SURVİVOR ADA KONSEYİ : MERVE OFLAZ YAZILDI
Survivor ada konseyinde de Ahmet Dursun ve Pascal'ın istediği oldu. Survivor All Star'da elenmek üzere adı çıkan isim Merve Oflaz. Oylama sonucunda 5 kişi Merfe Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan'ın ismini verdi.
25 Ocak 1978 yılında Almanya'da Dünyaya gelen Ahmet Dursun 1996-97 sezonunda futbol hayatına SG Wattenscheid 09 takımında başladı.SG Wattenscheid'den Kocaelispor'a transfer olan başarılı sporcu Ahmet Dursun kendini göstererek genç milli takıma kadar yükseldi.Bu başarısının ardından Beşiktaş'a transfer olan başarılı sporcu şu sıralar Survivor isimli yarışma programında yarışmaktadır.Kariyerinde bir çok başarısı bulunan yıldız futbolcu Beşiktaş kariyerinde 175 maçta 58 gol kaydetmiştir. Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Ahmet Dursun 3 Ocak 2014 tarihinde futbol hayatına devam edeceğini açıklamıştır. Son olarak Eyüpspor'da futbol hayatını sürdüren Ahmet Dursun 2014 yılında Eyüpspor forması ile 3 karşılaşma oynamıştır. Sonrasında ise Star Tv'de yer alan Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer almıştır.
2015 Survivor All Star yarışmasına katılan Ahmet Dursun TV8 kanalında yarışmaya devam etmektedir.
NİHAT'IN YERİNE AHMET DURSUN
Tepki çeken tweet'i nedeniyle "Survivor All Star" kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine yarışacak isim belli oldu. Doğan'ın ardından ekibe eski futbolcu Ahmet Dursun katıldı.